Are idee cineva cat de complicat e sa schimbi kit-ul de distributie si kit accesorii la un logan diesel?
Banuiesc ca daca ai un manual al motorului si sculele necesare nu e chiar asa de greu. Am vazut aici pe forum niste poze dintr-un manual de service pentru diesel dar manualul complet nu l-am gasit deloc. Il am decat pe cel de la MPI si mie imi trebuie de la motorul K9K.
Banuiesc ca daca ai un manual al motorului si sculele necesare nu e chiar asa de greu. Am vazut aici pe forum niste poze dintr-un manual de service pentru diesel dar manualul complet nu l-am gasit deloc. Il am decat pe cel de la MPI si mie imi trebuie de la motorul K9K.

masina are official 89.000 se pregateste de revizia de 90.000 asta pe acte .. eu caut sa vad km originali care cica sunt prin ecu pe undeva stocatii ca bordul a fost scimbat de 2 sau 3 ori nu mai tin minte ( acasa eu am 2 ceasuri , unu cu 116.000 si unul care este actual pe de masina 103.000 ... plus ceasul cu care se merge la revizie care este in jur de 89.9xx ) adunate astea dau in jur de 300.000 plus minus ..
Comment