Baieti, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Nu cumparati piese de provenienta dubioasa. Romanul e inventiv rau de tot. Iau piese uzate din service-uri, le curata, le spala, le vopsesc, de juri ca sunt noi noute si le mai si baga in cutii originale si dup-aia le vand ca noi la juma de pret, ca de e afacere buna. Nu va incredeti in chilipiruri ca dati bani degeaba. Eu unul am patit-o cu niste pivoti si cand i-am montat jucau mai tare ca ai mei, si mai cunosc persoane care si-au luat tzeapa si cu alte piese. Va salut.
Scuze pt off-topic, dar era bun prilejul sa va spun asta.
Scuze pt off-topic, dar era bun prilejul sa va spun asta.

Salut. Am intrebat un mecanic si se pot schimba doar diuzele sunt undeva la 20 ron numai la reprezentanta se inlocuiesc cu totul(din comoditae banuiesc). Mare grija de unde alimentati pentru ca eu am alimentat de la rompetrol ghencea de doua ori si era cat pe ce sa steric motoru . acum alimentez de la petrom , mol , omv si problema a disparut . cu motorina de la rompetrol cand acceleram parea ca nu se alimenteaza vibra foarte tare si nu trage . La garantie daca te duci sa iti ia mostra te costa daca motorina e proasta iti da rezervoru jos si iti curata tevile de la alimentare ,toate pe bani cu toate ca ai garantie . pierz garantia
Comment