Da nenica, dar tu ai MCV pe cand eu am Sedan (berlina).

unii zic ca pe timp de iarna, cea mai buna e de la lukoil, pt ca e motorina ruseasca si rezista la temp mai scazute

nu am pus niciodata pt ca e euro 5 si nu e buna la euro 4.... iar prietenul tau daca are motor euro 3 pe opel si motorina e euro 3, e ok, insa eu la moldoveni am observat ca vin cu masini gen passat de alea de prin 90 si ceva.... nu stiu ce motorina pun in ele, nu stiu ce motorina au la ei in Moldova... daca e de aia non-euro, e naspa si pt prietenul tau si pt tine.... tre sa studiezi un pic problema inainte sa nu te trezesti mai tarziu cu probleme si mai mari....

Ma gandesc totusi ca s-ar putea ca asta Euro 5 sa aiba ceva aditivi care sa unga mai bine pompa, sa inlocuiasca efectul de lubrifiere al sulfului printr-un aditiv. Dar nu-s sigur. Poate stie cineva mai precis...Zilele trecute auzeam la radio ca producatorii motorinari vor fi obligati de stat sa introduca in motorina nu stiu cat la suta de carburant biodiesel pt reducerea poluarii. Din cate stiu nu prea face bine la motoare. Aveti vreo info suplimentara?
Ma gandesc totusi ca s-ar putea ca asta Euro 5 sa aiba ceva aditivi care sa unga mai bine pompa, sa inlocuiasca efectul de lubrifiere al sulfului printr-un aditiv. Dar nu-s sigur. Poate stie cineva mai precis...Zilele trecute auzeam la radio ca producatorii motorinari vor fi obligati de stat sa introduca in motorina nu stiu cat la suta de carburant biodiesel pt reducerea poluarii. Din cate stiu nu prea face bine la motoare. Aveti vreo info suplimentara?[/
si nu, nu are aditivi, daca iti pui motorina euro 5 in motor, ar trebui sa pui tu aditivi, ca daca ar avea aditivi pt o lubrefiere mai buna, ar fi pt euro 4, nu?

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment