ma refeream doar la vreun "toma necredinciosul

) timp insorit fara vint.consum ptr cei 210 km mi-a aratat 6.8 la o viteza medie de 130 - 140 km si o turatie de 3200 -3400.masina are 52000 km reali toate reviziile la service dacia uleiulschimbat in fiecare an cu toate ca nici odata nu s-au facut 10000 km pe an.masina a fost cumparata de noua de socrul meu dar nici o data nu a vazut viteza mai mare de 120 de km.ma asteptam sincer sa aiba un consum mai mic in cel mai rau caz 6.am incercat si de 2 ori sa vad care este viteza maxima aproape 160 la blana imi ajunse-se piciorul la radiator. La prima impresie dezamagit de consum dar placut surprins de tinuta loganului.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment