S-a Oprit Motorul In Mers Si Nu Mai Porneste

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Costi-bc View Post
    poate un injector dadea prea multa motorina si a facut aprindere prea puternica...
    Nu vad o legatura cauzala intre o alimentare excesiva si ruperea curelei de distributie...O argumentare tehnica,e posibil sa-mi schimbe punctul de vedere!

    Comment


    • #17
      alimentarea excesiva poate provoca ruperea dintilor curelei de distributie deoarece explozia din cilindru nu mai e controlata. supapele pot fi indoite de aceste "missfire" mai ales la diesel. cu o supapa indoita in mers ruperea curelei de distributie e foarte facila.
      acum eu nu zic ca asa s a intamplat. dar trebuie verificat si sistemul de injectie.
      o/____\o
      (i)
      .........

      Comment


      • #18
        Daca s-ar indoi supapele si s-ar rupe curelele,de cite ori un motor este supraalimentat,ar fi trist tare...Efectul supraalimentarii,este un adevarat nor de fum in spatele masinii,sunt situatii cind supraalimentarea se face cu ulei(in cazul motoarelor uzate) si culmea...,nu se indoaie supapele si nu se rup curelele!!! Imi pare rau,dar argumentatia a fost...,dar mai bine ma abtin!

        Comment


        • #19
          Constatat-rezolvat. Ieri am ajuns la service si constatarea a fost distributie rupta, supape indoite si 5 capace de la axul cu came sparte. Aceste capace au fost cea mai mare bataie de cap pt ca nu se gasesc, dar am reusit sa le obtin de la un atelier de rectificat chiloase (au fost cele mai scumpe, 200 ron). Dupa o zi plina de munca a mesterului meu si cu putin ajutor din partea mea, plus drumul la Mioveni la furnizorul meu de piese, am rezolvat problema. Costuri totale: 850 ron piese + 300 ron manopera +200 ron drumul de la brasov = 1350 ron. Desi m-a scos din grafic cu banii, pot spune ca am iesit foarte bine. Multumesc pentru sfaturi si sprijin.

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google