si eu sunt de parere ca este un motor foarte ok!daca nu ma insel face parte din "gama noua" de motorizari renault!asa ca bafta!
. Oricum ii fac din nou revizia la 15.000 km si apoi intru pe normal din 15 in 15. Dau un pic acum din buzunar...dar nu mult pt ca m-am descurcat si apoi aia e ...pe garantie!
. Cuplul e net superior, la revizii preturile difera cu 20-30 hai sa exageram 50 ron fata de benzinar. Inca nu am facut revizia pt ca am 8500Km dar ii schimb acum uleiul si filtru ulei+motorina doar ca asa mi s-a pus mie pata si vreau sa am grija de ea, iar la preturi am calculat si cam asta ar fi diferenta.
. Pot face pariu ca cel de 85 este net superior la fiabilitate dci-urilor de 65 sau de 70 desi daca le fugaresti in 3000-3500 rpm. si p-alea nu cred ca ar trebui sa fie probleme nici cu respectivele.

, poate ne ajuta careva din domeniu
. Amortizari etc etc etc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment