asta de 85CP nu ajunge la 120 CP cu chiptuning
maxim 105CP se scoate din el,eventual daca i se mai schimba si sistemul de evacuare,i se scoate si catalizatorul,sau o alta turbina ajunge si el sa aiba 120 CP dar e mai scump.
si chiar si asa eu cred ca daca asta 1.6 16v are chiptuning deci cam 117CP tot o sa fie peste dci-ul de 85CP(cu chiptuning la 105).
maxim 105CP se scoate din el,eventual daca i se mai schimba si sistemul de evacuare,i se scoate si catalizatorul,sau o alta turbina ajunge si el sa aiba 120 CP dar e mai scump.si chiar si asa eu cred ca daca asta 1.6 16v are chiptuning deci cam 117CP tot o sa fie peste dci-ul de 85CP(cu chiptuning la 105).

, sunt cu ochii pe voi !

Cine o sa ii faca remapare o sa ajunga in jur de 100 de cai si cuplu aproximativ 240-250Nm ceea ce va fi senzational pentru greutatea pe care o are masina. Judecati singuri care ar fi in avantaj
? Am vrut si eu sa vad cum alearga in trafic o asa masina, dar pe toti pe care i-am gasit mergeau cu ele de parca erau de sticla si riscau sa se sparga. Cam acelasi lucru se intampla si in afara orasului la "drum intins". Care e misterul ???

Comment