Dacia Sandero A Fost Lansata

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    E mai lat Sandero.
    Latimea cu tot cu retrovizoare e de 1990, iar la Logan e de 1975.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

    Comment


    • #92
      Masina arata bine si o asteptam in showroom si de ce nu pe strazi. E faina ... la interior bate loganu. Exteriorul il prefer pe al Loganului, imi plac mai mult sedanurile.
      Ambition

      http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

      Comment


      • #93
        Sunt nerabdator sa vad interiorul de la Sandero,pe viu!
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

        Comment


        • #94
          Renault Sandero Nokia Edition
          Editia speciala dispune de un sistem GPS, un telefon Nokia N95 cu bluetooth, MP3 si camera foto de 5 megapixeli plus echipamentele specifice versiunii Privilege: ABS, aer conditionat, geamuri electrice etc.
          Sandero Privilege (echipare de top) are un pret de pornire de 16.400 euro in Brazilia, iar Nokia Edition, care se bazeaza pe acest nivel de echipare, va costa intre 17.000 si 20.000 euro.
          In Romania, Dacia Sandero se va lansa iunie, iar preturile exacte nu se cunosc inca. Ce va putem spune este ca, in Germania, pretul de baza al unui Sandero (cu motor de 1,4 litri 75 CP) este de 7.500 euro.
          Attached Files
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

          Comment


          • #95
            In brazilia costa 16.400 Euro iar in Germania 7.500 E?La ce te referi??

            Comment


            • #96
              Nici 3 sandero nu fac cat o masina de 20000 de euro. la cum au vopsit-o, mai bine o faceau "impreza edition" si atunci poate isi merita banii. brrr....marketing a'la renault...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • #97




                Juriul Car of the Year a anuntat cele 38 de modele care vor candida la obtinerea trofeului in editia 2009.
                de Robert Gherghe






                Juriul European Car of the Year a publicat lista de modele nominalizate la premiul Masina Anului 2009. Pentru ediata COTY 2009 au fost alese 38 de modele: Alfa Romeo Mi.To, Audi A4, Audi Q5, BMW X6, BMW Seria 7, Chevrolet HHR, Chrysler Grand Voyager, Citroen Berlingo / Peugeot Partner, Citroen C5, Dacia Sandero, Dodge Journey, Fiat Linea, Ford Fiesta, Ford Kuga, Honda Accord, Honda Jazz, Hyundai H1, Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i55, Jaguar XF, Jeep Cherokee, Lancia Delta, Mazda6, Mercedes GLK, Mitsubishi Lancer, Opel Agila /Suzuki Splash, Opel Insignia, Renault Kangoo, Renault Mégane, Renault Koleos, Seat Ibiza, Skoda Superb, Subaru Forester, Toyota Land Cruiser, Volkswagen Golf, Volkswagen Scirocco, Volvo XC60.

                Dupa cum se observa, noul model Dacia Sandero, lansat de curand la nivel european, a fost nominalizat la prestigioasa competie COTY 2009.


                Cel mai celebru premiu din lumea auto pentru producatorii europeni este European Car of the Year. Juriul prestigioasei distinctii este format din 59 de membri din 23 de tari, printre care se gaseste si Romania.

                Marele premiu aferent anului 2009 va fi anuntat si inmanat pe data de 17 noiembrie la Salonul Auto de la Paris. Membrii juriului sunt alesi in functie de importanta pietelor auto din tarile europene.

                In acest context, cele mai importante piete auto - Franta, Germania, Italia, Marea Britanie si Spania - au cate 6 reprezentanti in acest juriu. Modelul Italian Fiat 500 este detinatorul poremiului COTY 2008.

                Comment


                • #98
                  Dacia Sandero diesel vine la Paris

                  Dacia Sandero echipat cu motor diesel este disponibil in Franta de la 10.500 de euro.
                  de Robert Gherghe






                  Dacia va dezvalui la Salonul Auto de la Paris versiunile diesel ale modelului Sandero. Modelul romanesc este disponibil deocamdata doar pe piata franceza, in ambele versiuni de putere ale motorului 1.5 dCi.

                  Asadar, in Franta, Dacia Sandero cu motor de 1.5 dCi 70 CP va avea un pret de pornire de 10.500 de euro, in timp ce versiunea de 85 CP costa 11.900 de euro.

                  Motorul diesel de 1.5 dCi are un consum de 4.5 litri la 100 km pentru varianata cu 70 de cai si 4.6 litri la 100 km pentru cea de 85 CP.

                  Cumparatorii francezi ai modelului Sandero diesel vor primi o reducere de 700 de euro, gratie programului dee finantare a achizitiilor de masini cu emisii mici de CO2. Dacia Sandero in versiune diesel emite mai putin de 120 g CO2/km.
                  Attached Files

                  Comment


                  • #99
                    11900 sandero de 85 de cai?) o gramada de bani....Iti iei accent 1.5crdi cu 110 cai si multe optiuni in plus fata de sandero...

                    Comment


                    • Allessancosunt preturile pentru Franta, in Romania va pornii undeva la 8500 de euro.

                      Comment


                      • Da, asa e, dar la noi in tara nu se va prea vinde dieselul, mai ales ca e asa scump si cine a vrut Sandero a luat deja pe benzina.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                        Comment


                        • Salut! Se vede criza economica la Dacia-Renault!? Seara asta am intrat pe saitul Dacia si am vazut o super-mega-hiper oferta: daca iti achizitionezi acum Sandero, primesti un set de anvelope de iarna Continental, basca montajul gratuit! Aveti idee, a mai facut Dacia-Renault ceva asemanator pana acum? Sa intelegem ca sunt "inghesuiti" de ceilalti producatori, pe piata romaneasca?
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google