daca e in garantie, ia de 13, sau daca ai sange rece, poti sa-ti iei ovale. sau cea mai buna alegere este dif de 16 cu inele de MDF. oricum, tot ce este de dim 13 este slab.
Logan ABS Plus
Collapse
X
-
am intrebare, referitoare la postul asta.
are pana la urma sau nu loganul ABS Plus EBD?
cine afirma acest lucru, l-as ruga sa aduca si argumente. deoarece mie nu imi scria nicaieri pe nici o foaie la dealer ca cum ca as avea EBD. un prieten pe aveo hatch are abs+ebd, si este specificat in oferta.(vezi varianta elite)Last edited by B 83 RMJ; 24 January 2009, 14:46.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Toate modelele Logan echipate cu ABS Bosch (8.0 sau 8.1) au EBD (sau EBV). Un search pe Google te va lamuri...
Comment
-
-
Este foarte bun aforismul ales de tine.Originally posted by darksid3 View PostLaureate nu are ABS, doar Laureate Plus!La capitolul audio nu are cum sa fie manopera foarte scumpa, iar referitor la CASCO eu te sfatuiesc sa-ti faci tocmai pe principiul ca nu vrei sa arunci cu banii!Ca dealer...eu am fost foarte multumit de IPSO!
Ar trebui sa-l luam drept deviza si am fi noi toti cu totul altfel !
Comment
-
toate versiunile promotionale de pe ph1 (abs plus, easy - laureate plus, si partner) au fost disponibile doar pe ph1. pe ph2 aceste variante nu exista.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
In curand o sa apara serii limitate si pentru Ph2...
Comment

Comment