am un logan 1.4 cu inchidere de la cheia de contact ,iar of-ul eu este urmatorul aspect:nu primeste semnal deschidere a usilor de la max 10 12 m si am alti colegi care semnalul emis de cheie este receptat de la ~45 m ,mentionez ca am inlocuit bateria in finalul lunii martie 2009.ce se intampla si ce trebuie ,sau unde trebuie umblat pentru remedierea acestui neajuns? Multumesc frumos.
Deschiderea Usilor
Collapse
X
-
la mine bate de la etajul 4. eu am altă problemă> nu am văzut în cheie cipul antidemaraj. oare să nu-l am? am cheie cu închidere pe ea. știu că am desfacut-o pe a unui prieten și avea . arăta ca o bucățică mică de cărbune. la mine este locașul acela dreptunghiular unde ar trebui să fie, dar nu este acolo! ciudat!!!sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
-
Pe cheia cu butoane chipul antidemaraj e inglobat pe placuta cu butoane. Pe cealalta cheie e pus separat - acel carbune.Originally posted by emyemanuel View Postla mine bate de la etajul 4. eu am altă problemă> nu am văzut în cheie cipul antidemaraj. oare să nu-l am? am cheie cu închidere pe ea. știu că am desfacut-o pe a unui prieten și avea . arăta ca o bucățică mică de cărbune. la mine este locașul acela dreptunghiular unde ar trebui să fie, dar nu este acolo! ciudat!!!
Comment

acolo ii beleaua ...asa am patit si la cheia normala si la telecomanda de la alarma...
Comment