Laureate plus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    E lege ce ii obliga sa puna setul intreg. Daca nu-ti dau cearta-i.
    Cel mai lent 1,6 8v

    Comment


    • #32
      In ce priveste accesoriile, incearca sa cumperi cat mai putine de la ei, sunt destule produse pe piata mai ieftine si mai bune ca ale lor. Daca nu afecteaza garantia masinii, e preferabil sa iei din targ ce vrei. De exemplu, eu am luat covare de cauciuc de interior, estetice, functionale si durabile, la jumatate de pret fata de ce ofereau ei. Presurile de noroi, fata-spate, sunt cam la 60-70% din pretul lor, insa astea e bine, totusi, sa le iei de la ei. Oricum, nu te inghesui la multe accesorii decat ce poti stoarce de la dealer. Aminteste-i ca legea te obliga sa ai si un set de becuri de rezerva asa ca, inainte de a bate palma fa-te ca te uiti dupa asa ceva in portbagaj, sigur n-o sa gasesti. Zic sa faci asta la urma pentru ca e obligat sa ti-le dea, daca-i zici inainte va parea ca-ti face un favor si nu-ti va mai da alte discounturi. Ce mai e fain, cotiera aceea de interior si paravanturi care te feresc de ploaie in masina cand ai geamurile deschise. Mai e o chestie care ajuta la inceput, sunt niste dispozitive ce iti verifica starea geamurilor in momentul in care inchizi usile (si ti-le inchide, daca-s deschise)... eu incuiam masina si uitam geamuri deschise ... am facut asta de cateva ori pana m-am invatat sa actionez toate patru butoanele la inchidere, inainte de a lua contactul la masina. Bafta multa!!! Cum oi fi rezistand pana in octombrie ... pe mine m-a anuntat seara ca mi-a venit masina si ca sa ma duc a doua zi s-o iau si n-am dormit in noaptea aia, iar comanda, de la lansare pana la livrare a durat doua saptamani (de asteptare chinuita). Mama, cat am scris ... scuze

      Pe E 85, in jud. Vrancea este un radar Logan rosu si in Bacau unul bleumarin, asa ca nu-s toate albe Atentie la radar in Buzau, unde, pe Dn2 (Buzau-Brasov) e frecvent un Logan alb care ba e cu portierele deschise, ori cu portbagajul ridicat si o geanta pe langa sau e pe jumatate de carosabil cu avariile pornite, oricum, e la praduit ... mare atentie, deci Logan alb cu nr de Bucuresti. Si nu opreste el, nu-l detectati pentru ca ia perpendicular, opreste pentru amenda un echipaj mai departe.
      Last edited by andrei; 4 September 2007, 10:10.

      Comment


      • #33
        Multumesc!
        Scuze, dar m-ar interesa sa gasesc legislatia in ceea ce priveste obligatiile vanzatorului fata de cumparator. Ma puteti ajuta?

        Comment


        • #34
          consum logan laureate plus

          Si eu am un logan laureate plus care dupa rodaj consuma 8-9% in afara si 10 % in oras.

          Comment


          • #35
            In ce priveste accesoriile in Bucuresti nu se da decat strict din fabrica pachetul obligatoriu respectiv cric, triunghi si trusa atat si nimic mai mult. De becuri eu nu am auzit nimic si imi si este frica sa le schimb. Trebuie sa ma duc la service sau pot sa imi schimb singur becurile daca se ard? Am inteles din discutiile cu cei de la vocea clientului ca pt. orice trebuie sa te duci la service. Am avut imediat dupa ce am luat masina adica la nici doua spatamani (masina am luat-o in luna mai 2007) probleme cu radio-cd-ul de la ei din fabrica adica s-a stricta cd-ul. Mi l-au schimbat cu sacrificiul cd-ului adica discul a fost distrus. Aveti si voi grija la treaba asta. Apoi mi-am zgariat la tara masina aripa stanga si bara fata si a durat doua luni pana mi le-au reparat adica mi-au schimbat bara fata dar nu sunt multumit de bara. sigla dacia mi-au pus-o stramb iar la luminile de ceata de pe fata sunt gauri adica nu au garnituri cand le-au pus iar bara pare reconditionata nu e noua pt. ca e ciupita si sunt urme de lipis pe fata. I s-a mai intamplat cuiva asta recent? Am sunat la vocea clientului si mi-au recomandat sa ma duc la service, dar nu mai am incredere in service. Cine stie ce o sa mai imi faca data viitoare?

            Comment


            • #36
              Originally posted by gigi_hid
              Cat de mult luati in serios computerul de bord?
              daca te iei dupa consumul aratat de CB in primii 10 km rulati in oras, faci atac de cord! faci peste 100km si dupa aceea te uiti la medie. asa iti dai seama de consumul real. am fost intr-un passat 2006 1.9tdi si a facut o plecare sportiva de pe loc, consumul instant de 85% m-a socat de-a dreptul! dar la acealesi turatii dar in treapta 4 a scazut consumul la 9%. imagineaza-ti ca mergi cit poti tu de frumos o distanta de 100km dar in maxim treapta 2, nici nu poti avea pretentia sa scoti consum, corect?
              tu inca avind putini km rulati, consumul e mai mare. isi da drumul mai incolo.

              cind am ridicat preferenceul meu de la dealer am primit 2 covorase in fata din hirtie si atit. am fost jumulit? )
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

              Comment


              • #37
                Pana la urma sunt obligati cei de la reprezentanta sa imi dea setul de sigurante sau nu...ca nu mai inteleg nimic, si m-ar interesa sa stiu cat costadispozitivul de verificat daca geamurile sunt deschise.
                Attached Files

                Comment


                • #38
                  adriane, ce mai conteaza daca iti dau sau nu setul de sigurante! ia masina si date cu ea! dale-ncolo de detalii
                  ps: bine ai venit pe forum!
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

                  Comment


                  • #39
                    Obligati prin lege nu-s (tu esti obligat sa le ai in schimb), obligati prin contractul de dealer cu Renault s-ar putea. Eu cred ca setul de sigurante il pune Renault, problema e sa nu-l fure baietii de unde iei masina.
                    Cel mai lent 1,6 8v

                    Comment


                    • #40
                      Personal n-am vazut masina fara sigurante de rezerva. Toata lumea are asa ceva.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                      Comment


                      • #41
                        va multumesc, momentan astept masina...mai am 10 zile pana vine, ............si incerc sa aflu cat mai multe , sa nu ma pacaleasca cei de la reprezentanta, caci oameni cinstiti sunt peste tot , momentan oscilez intre aparatori de noroi si deflectoare de aer........

                        PS: asa este in Bz radarul este alb, iar de oprit te opreste o alta masina, asta este practica in Bz, asa ca daca ati depasit viteza in oras, este suficient sa intrati pe stradute laturalnice si gata, masina din fata care ar trebui sa va opreasca nu va mai gaseste ; nu se complica ei sa va caute/

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by balanescuadrian
                          momentan oscilez intre aparatori de noroi si deflectoare de aer........
                          eu le am pe amindoua, indubitabil aparatorile de noroi! si asa vine iarna si nu o sa folosesti momentan deflectoarele de aer.
                          am trecut o iarna fara aparatori de noroi si praf s-a ales de vopseaua de pe praguri fata si bara spate.
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

                          Comment


                          • #43
                            Aparatori noroi fara discutie. Dar nu-ti fac poze in Buzau cand te prind cu radarul?
                            Cel mai lent 1,6 8v

                            Comment


                            • #44
                              ba da, dar....... o data am coborat cam in forta un pod...si era masina de politie jos, la 400 m stiam ca este urmatoarea masina, am ocolit-o si de atunci nimic, si au trecut cateva luni.....cine stie probabil si de noroc

                              Comment


                              • #45
                                A venit!

                                Buna seara!
                                Am de 2 zile in sfarsit masina. Am facut deja 400 de km cu ea. O mica problema, si aici va cer sfatul: imi intra mai ciudat intr-a 3-a. In sensul ca mai trebuie sa imping putin in fata sau, nu stiu sa explic exact, mi se mai intampla sa nimeresc mai in stanga putin si sa nu intre, spre deosebire de celelalte viteze unde e mult mai usor. Poate lipsa mea de indemanare (desi am mers cu mai multe tipuri de masini), poate chiar e o problema. Am fost la dealer, care are si service, a facut un fel de nota de constatare si mi-a zis sa revin daca mai persista problema ( maine merg la voineasa cu ea) dupa acest drum mai lung. Sper sa nu fie o hiba din turnare... desi e in garantie. Am simtit de 2 ori un miros de benzina, cred ca era din exterior, desi geamurile erau inchise. Poate am eu tendinta sa exagerez, totusi nu vreau sa ignor eventualele semne alarmante. Masina se comporta foarte bine, scaunul reglabil si lombar e mana cereasca, as fi vrut sa am si lumina la scrumiera si totul era ok. Albul i se potriveste de minune. Am luat ca accesorii aparatoare de noroi, un fel de protectii semicirculare care se pliaza pe aripi, covoare de cauciuc si pt portbagaj si ornament esapament.
                                Astept cu nerabdare respunsuri, scuze pentru textul dezlanat.
                                Numai bine!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google