Antidemaraj

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Antidemaraj

  salut am si eu o problema sa spun asa astia de la dacia se lauda cu marele antidemaraj care de fapt nu merge,imi poate spune cineva daca a intalnit cazuri in care sa si functioneze beleaua ca pe mine cand vine iarna : Priere: imi vine sa o las in parcare dar nu pot ca este taxiiiii

 • #2
  Dar stii ce e ala antidemaraj ?
  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

  Comment


  • #3
   la ce posturi are baiatu ce vrei ...

   in iad probabil e o natie de esp
   Last edited by DeLuXe; 15 October 2012, 16:25.
   sigpicMy ride

   Comment


   • #4
    Antidemarajul nu iti permite sa pornesti masina cu alta cheie:cheia masinii are un cip in ea,daca UCH masinii nu detecteaza codul unic al cheii,nu porneste.
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

    Comment


    • #5
     daca iti palpaie becul acela e clar ca antidemarajul functioneaza.daca este anulat am vazut ca nu mai palpaie

     Comment


     • #6
      nu-i singurul care prin antidemaraj intelege controlul tractiunii. la fel, nu-i singurul care n-a citit manualul de utilizare al masinii, ca desi acolo scrie negru pe alb, noi ne pricepem. ce n-am mai condus masina pana la logan? cu ce-o fi asta mai deosebit? uite ca nu e, dar nici nu stim ce-am cumparat... controlul tractiunii implica existenta sistemului esp, care necesita partea mecanica minima de abs si ceva in plus. cum de nu a intrebat nimeni vreun dealer de ce se vand (nu numai la dacia) masini cu antidemaraj, dar fara abs, macar?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • #7
       Sunt multi care nu stiu ce inseamna antidemaraj electronic, sincer nici eu nu am stiut ,si colegul , neinformat fiind a intrebt, neancalcand nici o regula!!
       Un raspuns scurt si la obiect ar fi fost bine- venit.
       Tinc fest !!

       Comment


       • #8
        raspunsul ala il putea cauta si pe goagal si ne scutea pe noi de polemici

        Comment


        • #9
         raspunsul e in manualul masinii, ala pe care-l primesti cand cumperi cascarabeta de la dealer si pe care-l arunci in primul cos de gunoi intalnit pe drum, sau nu, il arunci unde se nimereste. forumul asta e din 2006-2007, adica are minim 5 ani, timp in care s-a tot discutat despre sistemul antidemaraj, tacanitul pedalei cand intra abs-ul si blocarea usilor din spate ca sa nu poata fi deschise din interior...hai sa fim seriosi, la asemenea prim-post, ce raspunsuri te asteptai sa primeasca? daca in loc sa se atace case pisa pe masina, ca aia l-au mintit, intreba "bah baieti, care-i treaba cu antidemarajul ala, nu tine de controlul tractiunii", eu zic ca altfel i se raspundea. dar cum el a dat deja raspunsul unei probleme imaginare, venita din ignoranta proprie, ce voiai, sa-i cadem la picioare si sa-l consolam "da, vere, aia de la dacia is niste gunoaie, te-au mintit"...
         Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

         Comment

         Working...
         X
         Anulare DPF
         Politica de Securitate Google