Incalzire Motor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Personal nu ti-as zice sa cumperi una noua.Incerca sa o dai jos si sa o cureti pe cea care o ai acum.Daca nu da rezultate poti sa incerci cu una noua.
    PS: Am cautat rapid si am gasit aici la 65 lei.
    Last edited by CataLiNNN; 26 October 2012, 13:39.

    Comment


    • #17
      Va multumesc de sfaturi. O sa plec maine cu masina pana la tara 60 km si o sa vad cum se comporta, daca tot face figuri o sa fac ce ati zis voi. Totusi ce probleme ar putea sa fie ? Sa verific aeroterma daca baga aer cald, sa pornesc AC ?

      Comment


      • #18
        Colega "Seba" pompa am schimbat-o la 17000 km pentru ca fluiera rau masina era in garantie ,am fost cu ea la Meridian si meseriasi au hotarit ca trebuie schimbata.Dupa aceea am avut probleme cu cresterea temperaturi la 6 liniute pentru scurte momente in mers sau la oprire.Am fost din nou la Meridian mi-au pus-o pe tester mi-au mai scos lichid din borcan si nu au mai fost probleme.Dar totusi pe aceasi distanta de 2km servici-acasa apa nu ajungea decit la 2 liniute exact cind ajungeam la destinatie acasa sau servici.ce spui?

        Comment


        • #19
          Originally posted by viorelus67 View Post
          multumesc mult! Ventilatorul porneste>Dar inainte parca nu se incalzea asa repede.Mentionez ca masina are 35000 km.La 17000 a fost schimbata pompa de apa iar dupa aceea avea momente cind apa sarea la 6 liniute.Am fost cu ea la service ,era in garantie si mi-a verificat vntilatorul dupa care mi-a mai scos antigel din borcan (era la maxim-pus de mecanic dupa ce a schimbat pompa de apa) si nu au mai fost probleme doar faptul ca se incalzeste mai repede...................................
          Ce pompa ai pus?

          Stiu caz la un Fiat dupa ce a schimbat pompa se incalzea mai rapid si pana la urma a trebuit sa schimbe pompa din nou (a luat-o dracu), pusese ceva de srl si avea un pic diferite paletele fata de cea originala si nu facea circularea antigelului/lichidului de racire corespunzator.

          Probabil ca nu e cazul tau, dar e oarecum interesant sa-ti urce apa mai repede decat inainte de schimbarea pompei.

          Daca vara mai vezi apa si la 6 liniute nu e ok, e clar ca ventilatorul nu face fata pt ca nu circula cum trebuie apa prin circuit.

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google