E Problema, Sau Ceva Temporar??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    deci afisajul partial nu se reseteaza, doar consumul, litri de benzina consumati, km/h, chestiile astea mai marunte se reseteaza.
    la bine si la rau, alaturi de loganul meu

    Comment


    • #17
      Mi s-a intamplat si mie o singura data sa mi se reseteze CB-ul de unul singur. Nu stiu care a fost cauza, era zi cu soare asa ca nu poate fi vorba de natura. Ne fiind o problema repetitiva nu m-am alertat prea tare.
      sigpic

      Comment


      • #18
        Eu am ~ 15mii km, facuti in 9 luni, si in acest tot timp s-a resetat de unul singur cred de 2-3 ori. Dar intamplarea e, ca acuma e prima data cand oscileaza consumul pe CB vazand cu ochii, in intervale f mici de timp.
        la bine si la rau, alaturi de loganul meu

        Comment


        • #19
          Daca in 9 luni, CB s-a resetat singur doar de 2-3 ori nu e o problema, se intampla asta la multe Loganuri, deci nu e motiv de ingrijorare. Iar despre datele consumului mediu, e normal sa oscileze, atata timp cat masina a stat mai mult pe loc si nu s-a mers o distanta considerabila, dupa resetare. Daca dupa 200-300 km parcursi, nu se stabilizeaza valorile, atunci e o problema.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

          Comment


          • #20
            Salut,
            Mii de scuze ca ma bag peste discutia voastra, insa nu am gasit o pagina similara problemei mele. Am un 16v cu distanta parcursa de 180Km si a aparut un zgomot in zona bordului la mersul inapoi, am mai vazut undeva persoane care spuneau ca ar putea fi de pe coloana directiei care ar atinge plasticul (se refereau pt situatia mers inainte)... stiti cumva daca a mai existat aceasta problema la cineva ... Acest zgomot (trepidatie sau `greieras`) se aude numai la mers inapoi.
            Multumesc

            Comment


            • #21
              incet incet mi se pare ca-si revine, nu am inca 200-300 km parcursi, dar variatia de consum acum e f mica. sincer m-am speriat pt ca o luase prea tare-n sus, niciodata nu am mai vazut consum de aprox 23-24%, deobicei cand se mai reseta singur, pornea de undeva de la 15-16% si nu crestea sau scadea asa deodada, ci treptat. ms oricum de sfaturi.
              la bine si la rau, alaturi de loganul meu

              Comment


              • #22
                Daca diferentele au inceput sa scada, e totul in regula.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google