Culori Logan Phase 2, Care Va Plac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• blackufo
    replied
    cred ca este cea mai sensibila culoare de intetinut,daca vrei negru trebuie sa ai masina in permanenta ,curata ,am avut masini pe negru si stiu ce inseamna ,impune un anumit respect dar si mai multa grija din partea ta......

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Jaune tournesol imi place cel mai mult ca nu prea o are nimeni (ca masina de zi cu zi).

Leave a comment:

• Liuba
    replied
    Vreau sa spun ca Bleu extreme nu mai e ca ala dinainte de pe Ph1...acum e diferit au pus mai mult lac...si se vede mult mai fain

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Bleu Mineral

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    am uitat de NOIR NACRE super culoarea ...dak era si ph1 pe culoarea asta ce frumos era

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    NOIR NACRE - pentru arata cum arata / Eu am alb arata superb , dar din pacate cand am luat eu pe negru se facea decat pt export

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    tot bleu marine mi se pare interesant ...

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Rouge passion si de feu

Fan rosu dupa cum se vede si in semnatura.

Leave a comment:

• Liuba
    replied
    Nu va place Bleu Extreme???Imi place la nebunie!In poze nu pare faina da in realitate...Mi se pare fata de FP1 ca parca are o alta nuanta.Multi miau laudat culoarea

Leave a comment:

• er69re
    replied
    Originally posted by anca16v
    sa stii ca nu intodeuna ajungem sa cumparam masina culoarea preferata, din mai multe motive: poate ca nu e pe stoc si nu avem rabdare pana vine, poate nu consideram diferenta de bani justificata, poate partenerului ii place alta culoare, sau nu putem intretine culoarea preferata... si lista poate continua. Eu de exemplu am primit masina cadou, si era o culoare care nu imi placea de fel (asa ca cu prima ocazie am vopsit'o)...deci ar fi binevenite la vot putina obiectivitate si sinceritate
    CORECT! Am avut rosu nemetalizat. Acum eram grabit si nu vroiam sa astept si am avut de ales intre alb(nemetalizat) gris comete (care pentru mine e negru) , negru (care e negru) si bleu electrique (care e gri, iar in talon scrie albastru!)
    Am ales ezitand bleu electrique si ma bucur c-am facut-o! Tine ff. bine la jeg si am ajuns s-o iubim.
    Am votat bleu electrique.
    Last edited by er69re; 18 September 2009, 23:35.

Leave a comment:

• romy19
    replied
    mie unul, imi plac cel mai mai mult gri platine,gri comet si negru.Cu toate ca prima este mai rezistenta la mizerie!!!!

Leave a comment:

• grecu george
    replied
    gri platine si este si anti jeg

Leave a comment:

• tybvaly
    replied
    Ati uitat o culoare Beige Sable

Leave a comment:

• Squirrel
    replied
    Am votat Jaune Tournesol. Îmi place de asemenea şi pe Rouge Passion, dar şi Bleu Mineral, Gris Platine şi Blanc Glacier, nu neapărat în această ordine, depinde de starea de spirit.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    Bleu Electrique este foarte frumoasa. am vazut-o pe un megane. am votat altceva
    pacat ca nu mai este verdele cameleon. parca asa se cheama, nu?
    Last edited by bogdan_1984; 16 September 2009, 11:28.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google