Culori Logan Phase 2, Care Va Plac?
Collapse
X
-
cred ca este cea mai sensibila culoare de intetinut,daca vrei negru trebuie sa ai masina in permanenta ,curata ,am avut masini pe negru si stiu ce inseamna ,impune un anumit respect dar si mai multa grija din partea ta......
-
Jaune tournesol imi place cel mai mult ca nu prea o are nimeni (ca masina de zi cu zi).
Leave a comment:
-
Vreau sa spun ca Bleu extreme nu mai e ca ala dinainte de pe Ph1...acum e diferit au pus mai mult lac...si se vede mult mai fain
Leave a comment:
-
am uitat de NOIR NACRE super culoarea ...dak era si ph1 pe culoarea asta ce frumos era
Leave a comment:
-
NOIR NACRE - pentru arata cum arata / Eu am alb arata superb , dar din pacate cand am luat eu pe negru se facea decat pt export
Leave a comment:
-
Nu va place Bleu Extreme???Imi place la nebunie!In poze nu pare faina da in realitate...Mi se pare fata de FP1 ca parca are o alta nuanta.Multi miau laudat culoarea
Leave a comment:
-
CORECT! Am avut rosu nemetalizat. Acum eram grabit si nu vroiam sa astept si am avut de ales intre alb(nemetalizat) gris comete (care pentru mine e negru) , negru (care e negru) si bleu electrique (care e gri, iar in talon scrie albastru!)Originally posted by anca16vsa stii ca nu intodeuna ajungem sa cumparam masina culoarea preferata, din mai multe motive: poate ca nu e pe stoc si nu avem rabdare pana vine, poate nu consideram diferenta de bani justificata, poate partenerului ii place alta culoare, sau nu putem intretine culoarea preferata... si lista poate continua. Eu de exemplu am primit masina cadou, si era o culoare care nu imi placea de fel (asa ca cu prima ocazie am vopsit'o)...deci ar fi binevenite la vot putina obiectivitate si sinceritate
Am ales ezitand bleu electrique si ma bucur c-am facut-o! Tine ff. bine la jeg si am ajuns s-o iubim.
Am votat bleu electrique.Last edited by er69re; 18 September 2009, 23:35.
Leave a comment:
-
mie unul, imi plac cel mai mai mult gri platine,gri comet si negru.Cu toate ca prima este mai rezistenta la mizerie!!!!
Leave a comment:
-
Am votat Jaune Tournesol. Îmi place de asemenea şi pe Rouge Passion, dar şi Bleu Mineral, Gris Platine şi Blanc Glacier, nu neapărat în această ordine, depinde de starea de spirit.
Leave a comment:
-
Bleu Electrique este foarte frumoasa. am vazut-o pe un megane. am votat altceva
pacat ca nu mai este verdele cameleon. parca asa se cheama, nu?Last edited by bogdan_1984; 16 September 2009, 11:28.
Leave a comment:

Leave a comment: