Culori Logan Phase 2, Care Va Plac?
Collapse
X
-
ah, am votat blue electrique dar nu se poate ca Rouge Passion sa aiba 0 voturi!
Leave a comment:
-
mi se pare normal ca fiecare sa isi laude puiul din curte. ca doar nu si-a luat omul masina rosie si lui ii place albastra.
Leave a comment:
-
Gri platine si Noir Nacre, stiu ca e un contrast total intre cele doua, dar gusturile nu se discuta.
Leave a comment:
-
Alb Glacier, Rouge de Feu, Noir Nacre. Alb nu am mai vrut ca pana acum toate masinile au fost albe, negru nu aparuse in aprilie, iar rouge de feu (rosu-visiniu) mi.a placut
Leave a comment:
-
exact ce ziceam mai sus....fiecare isi lauda puiul din curte....propun sa se inchida threadu'
Macar daca era un subiect de dicutie intre culori ... care mai buna , care e cea mai rea la intretinere etc..
Leave a comment:
-
noir nacre,gri bassalte,bleu electric,rosu passion,blanc glacier,bleu extreme,bleu mineral.. astea imi plak si cam asta este paleta CARE o vand mai mult la mine in show room.. f putin din restu ce au mai ramas...astea mi ss cer
Leave a comment:
-
Gresesti. Gris basalte nu era si pe PH1. Cea care ai vazut-o tu, probabil era biege sable sau biege toundra.Originally posted by alindrgn View Postgri basalte era si pe ph1. am vazut si berlina si mcv. posibil bleu electrique sa fie noua, ca si negrul.
Au fost introduse Gris basalte, bleu electrique si noir narce.
Mcnalex, negru nu este culoare.
Leave a comment:

Leave a comment: