Doar optional...430 euro.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Crezi ca eu nu stiu sau cum? Eu ziceam ca omul are ABS pus opitonal...Originally posted by blaxter View Post..Gresit..Pe laureate nu ai ABS!!
Comment
-
Astazi am vazut la un laureate ca avea covorasele de cauciu prinse in niste "dopuri" din plastic de mocheta.
Am vazut ca am si eu 2 dopuri din alea prinse de mocheta de sub scaunul soferului si vreau sa-mi spuneti daca se pot scoate ca sa-mi fixez covorasul ca-mi intra sub pedalier.
Comment
-
@garib1973: Ti-am zis, de aia ai cauciucuri Michelin, ca ai ABS.
Comment
-
Da ... Poate dar dupa parerea mea par mai "lipicioase" pe asfalt conti decat michelin energy . Au profilul mai dubios
eu nu am simtit niciodata interventie abs pe masina mea cu conti , dar pe michelin imediat ce a plouat era sa fuga prestige-ul de sub fund(eram cu a unui coleg)
1.6 MPi Icy White
Comment
-
Si Prestige-ul poate avea Michelin, depinde de noroc.
Comment
-
Tocmai sunt posesor de 1,4mpi preference...Versiune cu ABS Afu si toate alea si mi-au pus 185/65 15 mixte ca firma Briliantis...Sunt bulgaresti...Si cine a vazut pana acum masina au zis ca sunt cauciucuri bune....Exact numele il voi scrie diseara..Acum sunt la servici si nu pot parasi ...Sa ma duc sa fac poze...Dar voi incerca
)
Last edited by JmEk; 16 October 2008, 14:13.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment

Comment