@sebi4fc plastic sigur ...la pretu asta si pt Romania este bun
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Ar fi mai degraba misto sa foloseasca un bord derivat din Renault Megane.Originally posted by sebi4fc View PostO sa vedem la prezentare.. ar fi prea frumos sa fie cauciucat
Cat despre face-liftul Dacia arata bine, se vede ca este pe drumul cel bun. In 5 ani cel mai probabil va fi o marca , care va trebui sa fi paranoic ca sa iti iei altceva la acelasi pret.
Insa sunt si clienti Dacia care ar putea da chiar mai mult bani pe o dacie. Sa faca si ei o versiune Executive care sa aiba dotari premium, cum ar fi multe airbag-uri, cd player incorporat in bord, climatronic cu zona duala, faruri xenon si altele ce le gasesti la alte marci la o diferenta de ceva bani. Io am dat ceva exemplu, de pilda la Honda nici nu folosim zona duala asa ca nu mi-ar trebui asa ceva. Eventual piele in interior si trapa ar fi ceva deosebit. Ar putea incerca o varianta limitata sa vada care e vanzarea, asa au facut si cu ambition si a avut succes, ba chiar au mers mai departe si au facut Prestige care si el are succes.Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
-
Nu o sa fie diferenta mare, de cativa euro poate.Originally posted by SoNyKeL View PostAndrei o diferenta de pret? Intre farurile phase1 si phase2???
Tot ca Logan Ph1. Totusi, e un facelift, nu un nou model.Originally posted by Logan 4 ever View PostNu stie cineva ce variante de echipare si ce motorizari va avea logan phase deux?
Volan reglabil vor avea doar echiparile superioare. Bancheta rabatabila mai mult ca sigur nu o sa fie.Originally posted by ciky View PostStiti cumva...va avea volan reglabil si bancheta rabatabila/fractionabila ?
E de plastic, dar mai de calitate, ca la Sandero.Originally posted by sebi4fc View PostBordu e tot plasticareala sau e cauciucat nu stie nimeni???
Comment
-
Daca si bordul asta nu e bun, atunci ia-ti alta masina si nu mai vorbi in necunostinta de cauza, fara sa vezi masina in realitate.
Comment
-
Destul de multe schimbari pentru un face lift. sunt alti producatori care la un face lift schimba doar cateva, macar dacia a schimbat bord, volan, spoilere fata si spate, fete de ushi, faruri, stopuri, portbagaj. eu cred ca va avea un succes mai mare ca loganurile noastre.
.
sigpic
The MVP
Comment

Comment