Bine colegii .. am vazut ca multi ati postat ca mai mult de 170 km/h nu se duce .. eu am Logan MCV 1.6 MPI .. viteza maxima care i-am dat pe DN1 intre Campina si Ploiesti a fost de 190 km/h .. imi parea rau ca nu am filmat .. dar cu prima ocazie o fac.. dar bag numai benzina de 98 de la MOL si merge ca unsa .. momentan nu am cip .. dar vreau sa resoftez clc .. si atunci cred ca poate mai mult
Viteza Maxima 160km/h, 1.6mpi
Collapse
X
-
@MihaitzaMCV este cam irelevant testul tau,trebuie sa tii cont ca dinspre Campina spre PLoiesti se coboara si este o diferenta de nivel,incearca si in sens invers sa vezi de mai prinde 190,iar cu benzina de 98 e efect placebo,n-are nicio importanta,la motoarele noastre cu cai putere putini diferentele la CO sunt nule.
Nu @seba ecartamentul este intre roti,intre axe este ampatamentul.Originally posted by Seba View Postdistanta la electrozi e 0.95mm. daca asta intelege dacia prin "ecartament". al dracu exprimarile astea, eu stiam ca ecartament are o masina si e distanta intre axa fata si axa spate, mai nou vad ca si bujiile au.
(acuma sa nu te superi pe mine)
KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Dupa resoftare sa nu te astepti sa-ti creasca neaparat viteza.Originally posted by MihaitzaMCV View PostBine colegii .. am vazut ca multi ati postat ca mai mult de 170 km/h nu se duce .. eu am Logan MCV 1.6 MPI .. viteza maxima care i-am dat pe DN1 intre Campina si Ploiesti a fost de 190 km/h .. imi parea rau ca nu am filmat .. dar cu prima ocazie o fac.. dar bag numai benzina de 98 de la MOL si merge ca unsa .. momentan nu am cip .. dar vreau sa resoftez clc .. si atunci cred ca poate mai mult
Nu am vazut MCV 1.6 mpi care sa mai poata ''spune'' ceva dupa 160
Comment
-
stai ca or sa apara acusi mcv-uri care bat prestige-ul la topspeed, desi ala are 17 cai in plus si vreo 150 de kile mai putin, basca un coeficient aerodinamic ceva mai bun
daca 1.4 merge la fel de tare, mcv de ce n-ar putea?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
ca el o mers 240 pe ceas, ce dracu poate sa spuna? eu cu mareom ne-am chinuit de-am rupt motoarele si peste 210-215 pe ceas n-a trecut. uzual merge un 205, alea cu 210 si 215 sigur au fost cu vant din spate si poate si un pic de vale. adevarul e ca la mcv daca bate vantul din spate, ajutorul e substantial mai mare decat la berlina...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ce problema? Si intreb serios.
Pana la 160 merge . Peste daca ai cea mai mica rafala de vant din fata adio viteza mai mare. Ultimul drum mai lung stateam cu acceleratia la podea si cu morcovu'-n ... si mai mult de 160 nu a vrut nici sa-l bat. Bine macar ca ceilalti braileni nu s-au luat dupa mintea mea proasta.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
nu cred asa ceva, cum doar 160 ?
masina mea vede zilnic 150, o data cand plec de acasa si o data cand vin (stau in afara orasului) .
mentionez ca am 1.4 82hp...benzina petrom 95.
tind sa cred ca problema se afla intre scaun si volan . ori.. e bulita masina.sigpic
Comment

Intradevar ironic dar bun
.

Comment