Viteza Maxima 160km/h, 1.6mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine colegii .. am vazut ca multi ati postat ca mai mult de 170 km/h nu se duce .. eu am Logan MCV 1.6 MPI .. viteza maxima care i-am dat pe DN1 intre Campina si Ploiesti a fost de 190 km/h .. imi parea rau ca nu am filmat .. dar cu prima ocazie o fac.. dar bag numai benzina de 98 de la MOL si merge ca unsa .. momentan nu am cip .. dar vreau sa resoftez clc .. si atunci cred ca poate mai mult

Comment

Bun commentu` de la semnatura ta Intradevar ironic dar bun
      1.6 MPi Icy White

Comment

@MihaitzaMCV este cam irelevant testul tau,trebuie sa tii cont ca dinspre Campina spre PLoiesti se coboara si este o diferenta de nivel,incearca si in sens invers sa vezi de mai prinde 190,iar cu benzina de 98 e efect placebo,n-are nicio importanta,la motoarele noastre cu cai putere putini diferentele la CO sunt nule.

Originally posted by Seba View Post
        distanta la electrozi e 0.95mm. daca asta intelege dacia prin "ecartament". al dracu exprimarile astea, eu stiam ca ecartament are o masina si e distanta intre axa fata si axa spate, mai nou vad ca si bujiile au.
        Nu @seba ecartamentul este intre roti,intre axe este ampatamentul.(acuma sa nu te superi pe mine)
        Last edited by burtosu; 6 April 2009, 12:48. Reason: Automerged Doublepost
        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Cool prima greseala a lui Seba .
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ai dreptate, burtosu, acum am vazut ce aberatie am scris ce sa-i faci? neatentia, mama ei de graba...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
              Bine colegii .. am vazut ca multi ati postat ca mai mult de 170 km/h nu se duce .. eu am Logan MCV 1.6 MPI .. viteza maxima care i-am dat pe DN1 intre Campina si Ploiesti a fost de 190 km/h .. imi parea rau ca nu am filmat .. dar cu prima ocazie o fac.. dar bag numai benzina de 98 de la MOL si merge ca unsa .. momentan nu am cip .. dar vreau sa resoftez clc .. si atunci cred ca poate mai mult
              Dupa resoftare sa nu te astepti sa-ti creasca neaparat viteza.
              Nu am vazut MCV 1.6 mpi care sa mai poata ''spune'' ceva dupa 160

Comment

stai ca or sa apara acusi mcv-uri care bat prestige-ul la topspeed, desi ala are 17 cai in plus si vreo 150 de kile mai putin, basca un coeficient aerodinamic ceva mai bun daca 1.4 merge la fel de tare, mcv de ce n-ar putea?
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sunt curios ce o sa spuna Sonykel despre afirmatia asta. .
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ca el o mers 240 pe ceas, ce dracu poate sa spuna? eu cu mareom ne-am chinuit de-am rupt motoarele si peste 210-215 pe ceas n-a trecut. uzual merge un 205, alea cu 210 si 215 sigur au fost cu vant din spate si poate si un pic de vale. adevarul e ca la mcv daca bate vantul din spate, ajutorul e substantial mai mare decat la berlina...

Comment

Tu ai zis de MCV in general nu ai spus de 1,6 90 CP. Si un MCV de 105 modificat bate un Prestij stoc(cred) .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

...aha...

hai sa revenim la topic, adica 1.6 cu maxim 160, ceea ce e o problema...

Comment

Ce problema? Si intreb serios.
                          Pana la 160 merge . Peste daca ai cea mai mica rafala de vant din fata adio viteza mai mare. Ultimul drum mai lung stateam cu acceleratia la podea si cu morcovu'-n ... si mai mult de 160 nu a vrut nici sa-l bat. Bine macar ca ceilalti braileni nu s-au luat dupa mintea mea proasta.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

nu cred asa ceva, cum doar 160 ?
                            masina mea vede zilnic 150, o data cand plec de acasa si o data cand vin (stau in afara orasului) .
                            mentionez ca am 1.4 82hp...benzina petrom 95.

tind sa cred ca problema se afla intre scaun si volan . ori.. e bulita masina.
                            sigpic

Comment

Pai da...zilnic 150 dar nu160 ca e ceva mai greu
                              Pana acolo repede ajung si eu, de acolo e ceva mai complicat.

Comment

vede zilnic 150 .. pt ca o duc lejer fara sa imi dau seama, ii dau si 160 si 170 .. viteza la care masina ta nu viseaza . iti fac si filmulet ok ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google