If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am vazut azi cand am intrat in masina picuri de apa pe shimbator,oglinda,tunel si am verificat de unde e la service?
Am constatat impreuna cu mecanicul ca intra apa pe la antena de pe plafon, voi ati mai patit? va rog pareri sau sugestii!
mereve-ule, mergi pe clubsandero, ca si in aia ploua, dar pe la hayon...va deschideti fan-club "rainy day"
schimba garnitura aia nenorocita...apropo, intr-adevar sa da tapiseria afara sa ajungi la soroafele alea
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Am vazut ca si pe clubsandero faci aceea greseala cum ca, intra apa pe la hayon. Cati posesori de sandero s-au plans de intrat apa, unul singur si acela avea o problema din fabrica cu imbinatul a doua table, nu are treaba cu etanseitatea hayonului.
Am vazut ca si pe clubsandero faci aceea greseala cum ca, intra apa pe la hayon. Cati posesori de sandero s-au plans de intrat apa, unul singur si acela avea o problema din fabrica cu imbinatul a doua table, nu are treaba cu etanseitatea hayonului.
la fel si aici unul singur s-a plans ca intra pe la antena...
oricum acolo l-am atacat pe serghei, nu ca mi-ar placea mie sau ca e intr-adevar o problema de fabricatie ca unui singur user ii ploua in masina...astea-s cazuri de ghinion, idee e ca, vezi tu, ambele au aceleasi hibe si aceleasi chestii bune (doar ca la noi sa fie o chestie normala e considerat lucru bun)...
si pt unii masina lor e mai egala decat alta identica cu exceptia formei farurilor si a portbagajului. chestie de "a mea e mai cu mot", "ba nu e!"
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
NU poti spune ca diferenta intre logan si sandero este data de faruri si portbagaj ci de intreaga caroserie. Sa facem o comparatie intre doua femei, au aceleasi organe de reproducere ) numai ca una are caroseria mai cu dotari iar cealalta mai snur fara t..., fara c.., cum poti spune ca sunt identice In fine, ai dreptate, cine vrea berlina ia logan, cine vrea bicorp ia sandero cu toate ca eu unul am ales sandero pt dizain. Pe tema asta a cui este mai cu mot ne contrazicem de aproape un an, fara niciun rezultat, de aceea eu unul pun punct.
Pune rasaduri de rosii in Logan sa vezi ce recolta o sa ai! Lasand gluma la o parte nu stiu pe unde poate sa ploua in Logan, eu cred ca a-s face icter mecanic combinat cu ulcer perforat...
Este posibil ca in momentul in care ai mers in marsarier la intrarea intr-un garaj sa dai antena peste cap si sa se rupa izolatiile. O poti misca cu mana si sa vezi daca este bine prinsa.
Am deschis plafoniera cea cu becuri si se vede o piulita de 8 ,am slabit-o si dasupra la antena am pus silicon negru dupa care am strans piulita si am sters siliconul in exces, nu mai are moarte dupa ce se usca siliconul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment