Ploua In Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ploua In Logan

Am vazut azi cand am intrat in masina picuri de apa pe shimbator,oglinda,tunel si am verificat de unde e la service?
    Am constatat impreuna cu mecanicul ca intra apa pe la antena de pe plafon, voi ati mai patit? va rog pareri sau sugestii!
    sigpic #

Intre caroserie si antena ar trebui sa existe o garnitura de cauciuc. Poate gasesti alta sa o schimbi.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

dac schimbi garnitura poate pui si silicon si sigur nu vei mai avea probleme.

Comment

Cum desfac si de unde (afara sau inauntru) ?
        sigpic #

Comment

Da plafoniera jos si ai sa vezi ce si cum.
          sigpic

Comment

am intrebat pe la mecanici si trebuie dat jos tapitaria de pe plafon,saptamana viitoare cred.
            sigpic #

Comment

mereve-ule, mergi pe clubsandero, ca si in aia ploua, dar pe la hayon...va deschideti fan-club "rainy day"
              schimba garnitura aia nenorocita...apropo, intr-adevar sa da tapiseria afara sa ajungi la soroafele alea
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am vazut ca si pe clubsandero faci aceea greseala cum ca, intra apa pe la hayon. Cati posesori de sandero s-au plans de intrat apa, unul singur si acela avea o problema din fabrica cu imbinatul a doua table, nu are treaba cu etanseitatea hayonului.

Comment

ia un ibric si pui linga schimbator.
                  PS ai vazut daca tiai tuna antena?ai adus modificari constructive antenei
                  sigpic

Comment

Originally posted by marisan View Post
                    Am vazut ca si pe clubsandero faci aceea greseala cum ca, intra apa pe la hayon. Cati posesori de sandero s-au plans de intrat apa, unul singur si acela avea o problema din fabrica cu imbinatul a doua table, nu are treaba cu etanseitatea hayonului.
                    la fel si aici unul singur s-a plans ca intra pe la antena...
                    oricum acolo l-am atacat pe serghei, nu ca mi-ar placea mie sau ca e intr-adevar o problema de fabricatie ca unui singur user ii ploua in masina...astea-s cazuri de ghinion, idee e ca, vezi tu, ambele au aceleasi hibe si aceleasi chestii bune (doar ca la noi sa fie o chestie normala e considerat lucru bun)...
                    si pt unii masina lor e mai egala decat alta identica cu exceptia formei farurilor si a portbagajului. chestie de "a mea e mai cu mot", "ba nu e!"
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

NU poti spune ca diferenta intre logan si sandero este data de faruri si portbagaj ci de intreaga caroserie. Sa facem o comparatie intre doua femei, au aceleasi organe de reproducere ) numai ca una are caroseria mai cu dotari iar cealalta mai snur fara t..., fara c.., cum poti spune ca sunt identice In fine, ai dreptate, cine vrea berlina ia logan, cine vrea bicorp ia sandero cu toate ca eu unul am ales sandero pt dizain. Pe tema asta a cui este mai cu mot ne contrazicem de aproape un an, fara niciun rezultat, de aceea eu unul pun punct.

Comment

Originally posted by boris View Post
                        ia un ibric si pui linga schimbator.
                        PS ai vazut daca tiai tuna antena?ai adus modificari constructive antenei
                        nu i-am facut nimic la antena.....
                        sigpic #

Comment

Pune rasaduri de rosii in Logan sa vezi ce recolta o sa ai! Lasand gluma la o parte nu stiu pe unde poate sa ploua in Logan, eu cred ca a-s face icter mecanic combinat cu ulcer perforat...

Comment

Originally posted by adimrv View Post
                            nu i-am facut nimic la antena.....
                            Este posibil ca in momentul in care ai mers in marsarier la intrarea intr-un garaj sa dai antena peste cap si sa se rupa izolatiile. O poti misca cu mana si sa vezi daca este bine prinsa.

Comment

Am rezolvat problema

Am deschis plafoniera cea cu becuri si se vede o piulita de 8 ,am slabit-o si dasupra la antena am pus silicon negru dupa care am strans piulita si am sters siliconul in exces, nu mai are moarte dupa ce se usca siliconul.
                              sigpic #

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google