problema martor abs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai in prima faza verifici siguranta sa nu se fii ars , urmatorul pas spray contact in mufele senzorilor de abs de la fiecare roata, urmatorul pas : SERVICE si TESTER ca daca te apuci sa schimbi rulmenti la rand in speranta ca vei afla care are panglica magnetica deteriorata...il pierzi pe mos Craciun
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

asa am si eu probleme la 90 mi se aprinde si nu mai merge abs am schinbat rulment senzor si degeaba si testeru imi zice ceva de genu interferenta intre roasta stanga cu cea dreapta.mecanicu ma rupt de bnai dar nu a rezolvat nimic

Comment

a pus tembelul al model de rulment. vezi ca sunt 2 tipuri, cu 44 si cu 48 de poli. masinile din 2004-2005-2006, au cu 44 de poli. nu stiu sigur de cand s-a trecut la 48 de poli, mai bine intreaba la vocea clientului inainte sa cumperi din nou un rulment (ala bun, ca al tau clar are alt nr de poli) si sa-i spui omului de la magazin ce rulment vrei, sa nu-ti aduca iar portocale pe post de capsuni.
        Last edited by Seba; 11 January 2010, 13:32.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cand am cunparat am specificat si degeaba

Comment

pai daca e d-ala vechi e 6001549686 , aia tipul nou sunt cu 7700... din ce an e limuzina?
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

2007 mecanicu sa ocupat nu styu ce model era

Comment

daca e bun codul, vezi s anu fie pus invers, desi chiar asa adormit nu cred ca a fost mecanicul...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Senzor ABS Probleme

Salut, S-a rupt cablul de la senzor ABS stanga Fata in borb s-a aprins ABS+semnul de la frana de mana si in plus s-a spart coroana de pe tamburul stanga Spate->Ce probleme pot aparea la sistemul de franare si daca mai pot circula asa. Cine ma poate ajuta, am pus si un anunt
                  Last edited by crististreulea; 22 January 2010, 11:44.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google