dragii mei, chestia cu 2 metri a fost, asa metaforic, acum daca am spus o prostie imi sariti toti in cap....

. La curse de ce nu se strica nimic, de ce mai franeaza ei asa mereu cu frana de motor, de prosti? Imi pare rau ca nu a testat crististreulea franarea Loganului fara ABS cu frana de motor (a franat cu pedala la podea si cu franarea controlata). Traiasca frana de motor, punct
.
Minune inginereasca, nu alta!
....pret de jumatate de secunda cam asa, am ridicat apoi piciorul si am franat iar brusc si puternic si a fost ok, ma tineam dupa un 1.6 mpi si a franat ala tare, apoi am franat si eu, n-am de ce sa mint, am ramas si eu uimit cum de se blocase, chiar si in timpul ala foarte scurt. Probabil ca sistemele astea stiu cand e nevoie sa-ti blocheze rotile sau nu. Oricum franele sunt mult mai bune ca la a mea, ma arunca in cap (discuri ventilate, prostii, cauciucuri mai bune, etc...).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment