Am sa verific daca este in regula acea banda magnetica de pe rulment!
Multumesc pentru ajutor si timp-ul acordat !
					Multumesc pentru ajutor si timp-ul acordat !
 . Se poate regla aceasta distanta ? Mie mi se pare ca nu...din cate cunosc , de fapt nu am auzit de asa ceva. Ce teste sa mai fac? Nu vreau sa schimb toti senzorii/rulmenti/inele pana cand dispare problema. Sa fie totusi rulmentul?
  . Se poate regla aceasta distanta ? Mie mi se pare ca nu...din cate cunosc , de fapt nu am auzit de asa ceva. Ce teste sa mai fac? Nu vreau sa schimb toti senzorii/rulmenti/inele pana cand dispare problema. Sa fie totusi rulmentul?  . Uff...ce sa mai zic...a verificat astazi inca odata si mi-a spus ca a comandat rulmemtul corect. Oricum il simt depasit de problema... despre senzor ce sa zic - a comandat Bosch si l-a schimbat ...nu stiu ce a facut cu cel original
 . Uff...ce sa mai zic...a verificat astazi inca odata si mi-a spus ca a comandat rulmemtul corect. Oricum il simt depasit de problema... despre senzor ce sa zic - a comandat Bosch si l-a schimbat ...nu stiu ce a facut cu cel original  ...a ramas la el. Pe senzor am vazut o gramada de unsoare , desi rulmentul a fost schimabt de 2 saptamani...cred. La service am ajuns din intamplare ...sau mai bine zis ...din greseala...printr-o recomandare, am vazut multe masini in curte la reparat...si se pare ca nu am facut alegerea buna. Pana acum toate interventiile le-am facut la Sicaro, Brasov...nici o problema. Sper sa rezolve vineri...a zis ca mai comanda rulmenti/ senzori....
 ...a ramas la el. Pe senzor am vazut o gramada de unsoare , desi rulmentul a fost schimabt de 2 saptamani...cred. La service am ajuns din intamplare ...sau mai bine zis ...din greseala...printr-o recomandare, am vazut multe masini in curte la reparat...si se pare ca nu am facut alegerea buna. Pana acum toate interventiile le-am facut la Sicaro, Brasov...nici o problema. Sper sa rezolve vineri...a zis ca mai comanda rulmenti/ senzori.... ...reglam distante....si Doamne Ajuta !
 ...reglam distante....si Doamne Ajuta !  Nu mai zic nimic..poate sunt eu paranoic
 Nu mai zic nimic..poate sunt eu paranoic  

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment