nu este nici o problema,daca mai ai nevoie de vre-un sfat,sper sa te pot ajuta,ma gasesti pe ID-ul boobybooby23
Pierdere Ulei Pe La Garnitura De Chiuloasa
Collapse
X
-
Se pare ca tot asa ceva am si eu; atasez 2 poze; asa ceva aveai si tu sufleth? cat ai mers cu ea?
Comment
-
Mai atasez inca 2 poze; imi poate spune cineva ce se intampla daca merg cu scurgerea aia?Last edited by petrica; 21 March 2010, 19:18.
Comment
-
in cazul tau pierderile sunt la nivelu capacului chiulasei,mai poti merge cu ea asa dar sa nu iti ajunga ulei la senzoru de turatie cat despre rezolvat nu ar trebui sa dureze mai mult de jumate de ora(data carcasa la filtru de aer jos,demontat capacul,degresate suprafetele de contact foarte bine si etansat cu silicon
Comment
-
poti schimba garnitura aia metalica , si izolezi bine cu silicon cand o strangi .N-ar mai trebui sa fie probleme.
oricum ala e capacul de la culbutori , nimic gravca uleiul trece prin rampa de culbutori si unge axul cu came, in nici un caz nu "balteste" acolo
Last edited by Cristi_Xp; 21 March 2010, 21:44.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pierderea aceea de ulei nu poate fi cauzata de surplusului de ulei din motor?Last edited by bogdan_1984; 21 March 2010, 21:52.sigpic
Comment
-
Un topic in care nu s-a mai postat de peste 4 ani si pe care ma vad nevoit, din pacate, sa-l readuc in actualitate.
Am si io (mai nou) o problema asemanatoare cu scurgerile de ulei, fara legatura cu capacu' de la culbutori. Acolo e totu' uscat.
Sper doar sa nu fie de la garnitura de chiuloasa si sa fie de la suruburile alea de care s-a amintit pe pag. anterioara.
Ieri am curatat zona (superficial, fara sa dau protectia termica jos), azi dupa cca. 60km, situatia se prezinta ca in foto:
Comment
Comment