Zgomot Puternic Roata Dreapta Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

poate flanse amortizor ?
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

Sa stii ca am patit si eu o chestie asemanatoare (si pentru ca e prea sugestiv topicul si am sa postez si eu aici).

Pe soseaua Iasi - Roman (cam in drepul zonei "3 Iazuri") la o viteza de ~ 100 km/h, intr-o curba la dreapta am simtit/auzit o zdruncinatura si un pocnet zdravene in roata stanga fata iar cand zic "zdravene", ma refer ca am simtit-o rau de tot in toata masina si mai ales in partea stanga a bordului (iar la viteza asta ... credeti-ma ca nu e deloc amuzant).
      Dupa ce m-am linistit (ca mai am control in volan si nu e vorba de o explozie de cauciuc sau mai rau - nu mi-a zburat vre-o roata) banuiam ca am luat vre-un caine dar nu a fost asa ... am oprit cativa zeci de metri mai incolo si m-am uitat apoi am verificat masina (spoiler, aripa, roata ...), inclusiv pe dedesubt, atat cat se vedea - absolut NIMIC !
      Groapa in asfalt sau ceva de genul asta nu a fost pentru ca m-am uitat atent - si pentru cei care cunosc drumul respectiv - stiu ca soseaua e impecabila.
      Singurul simptom pe care l-am identificat de curand e un scartait sacadat care poate fi auzit doar in decelerare sau la franare (undeva pe o roata din fata - nu pot jura ca la roata din stanga).

In service nu am ajuns inca din lipsa de timp.. pot doar sa banuiesc vre-un amortizor ca prea a fost socul puternic sau ... rulmentul, sau pe la frana ?!?! ... poate sa fie asa ceva?
      Mentionez ca, dupa incident am mai "calcat-o" si nu are vibratii in volan sau altceva de genul asta la directie.

Cine a mai patit poate ma lumineaza si pe mine.

Multumesc

Da,... tocmai am rezolvat-o.
      Pietroi in scut si un surub desfacut iar pentru scartaieli un pic de gresant.
      Gata !
      Last edited by raduroane; 20 August 2010, 15:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Astazi am schimbat si eu un amortizor pe partea dreapta la loganul meu...cel vechi era praf nu mai revenea deloc la starea initiala.Iar cum telescoapele nu se schimba doar unul am incercat sa il desfac si pe calalalt sa pun telescopul nou.Nu vrea sa se desfaca aceea piuluta din capul telescopului sub nici o forma.Dati-mi o sugestie ce sa mai incerc!
        Deja mi s-a dus si forma de inbus din capul telescopului de atat incercat.

Comment

este pe masina amortizorul? daca da, te duci la vulcanizare si ii pui sa dea cu pistolul cu o tubulara lunga de 21 si una de 27

Comment

Da amortizorul este pe masina.Am sa incerc asta si maine ca alta solutie nu cred ca este.
            M-am mai gandit de a taia cu flexul din acel cap a pot introduce o sububelnita mecanica sau ceva asemanator sa tina contra.
            Last edited by IonutUSJ; 29 November 2010, 23:03.

Comment

Problema a fost rezolvata cu ajutorul unui pistol de vulcanizare.Multumesc pentru raspuns!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google