Probleme deschidere geamuri electrice!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

noa....pai e frig asta e se intampla
    sigpic

Comment

Originally posted by pownee View Post
      tutunu si muzica.
      nici unu din ele...
      am folii pe geamuri...si noaptea mai cobor in intersectii sa ma asigur
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si la mine asta iarna se blocau geamurile
        dar erau inghetate
        sigpic Alexandria

Comment

Salut.Sunt si eu posesorul de o zi a unui Logan ABS plus 1.4 MPI. Astazi am observat ca geamul electric din dreapta nu mai functioneaza.Cand actionez butonul se misca putin (cativa mm.) dupa care se blocheaza. Stie cineva care ar putea fi cauza ?

Comment

@cristi_xp: asta cu geamurile e clara, dar mie mi s-a intamplat aproape sa nu ma pot urca in masina dimineata ca erau inghetate usile si nu vroiau sa se deschida
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Posesor de o zi si deja ai problema asta? fuguta inapoi si tipi la ei sa schimbe macaraua sa fi tu sigur ... daca nu cumva e un contact imperfect in buton la mufe ... verifica si asta totusi
              sigpicMy ride

Comment

Pai am inteles ca iarna au o problema geamurile, din cauza inghetului. Tu zici ca e clara, dar pentru mine , nu prea .

Cred ca o sa-i sun .Oricum trebuie sa merg la ei dupa cartea de identitate.

nu mai posta consecutiv.ai 10 minute sa editezi un post din butonul "edit", dupa ce ai postat
                Last edited by Seba; 18 May 2008, 23:27.

Comment

S-a stricat macaraua geamului. Dar totusi, prea repede.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

S-a rezolvat in mod miraculos.Azi dimineata cum m-am trezit direct la ea m-am dus.A mers din prima.Oricum curioasa treaba.Dar bine ca merge.Scuze de deranj.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                      Acum iarna cum tot imi ingheata geamurile,pana nu se incalzeste in masina nu pot sa imi deschid geamurile.Cred ca intampina ceva rezistenta de la gheata de pe geam,si nu se deschid.Eu mai am si folie ceea ce determina o crestere a grosimii geamului,deci si o rezistenta mai mare.
                      Mai pateste cineva asa ceva?
                      da tu de ce ai vrea sa dai geamurile jos iarna??? Deschizi usa daca simti nevoia de aer.
                      Last edited by vali007; 22 May 2008, 09:40.
                      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

A scris intr-un post de ce le coboara si iarna

Si la mine ingheata, dar pana nu se incalzeste bine masina nu incerc sa le cobor. daca mai tin bine minte butonul cu impuls simte daca e curentu prea mare si-l opreste pe cel din stanga, la cel din dreapta... eh, asta e
                        Don't touch! Never ever steal
                        Unless you're in for the kill

Comment

Si eu patesc asa iarna , trebuie sa astept sa se incalzeasca in masina pana pot deschide geamu ,la mine ca e vara iarna vreme rea tot tin geamu deschis ca fumez si nu imi place sa folosesc scrumiera din masina dar in ultimu timp am intampinat probleme si la geamu din spate dreapta adica il deschid si nu se mai inchide are si el momentele lui
                          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Salutare la toata lumea!! Am si eu o problema cu geamul fata stanga! Il deschid si merge dar la inchidere, cand este aproape total inchis, se deplaseaza inspre fata si astfel imi raman cam 2 cm distanta intre geam si usa atunci cand e inchis. Ma poate ajuta cineva sau sunt singurul cu problema asta??
                            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Eu aveam aceeasi problema la Dacia veche. Problema era ca era sarita macaraua care ridica geamul de pe sina geamului. La Logan inca nu am auzit de problema asta.

Comment

Si la cele manuale (cu manivela) apare problema asta cand ingheata...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google