La mine nu apare problema cand ingheata ci acu! Si nici nu stiu cum e iarna ca masina o am de 2 luni!! HELP!!!!!
Probleme deschidere geamuri electrice!
Collapse
X
-
-
Se rezolva in service problema asta, prin repunerea corecta a macaralei geamului.
Comment
-
Macaralele electrice la Logan sint de toata jena.Motorase slabe,butoane de comanda si mai slabe.Mai bine sa nu le fortezi daca nu vrei sa cheltui o gramada de bani.Un prieten a platit la reprezentanta 10 mil in iarna macaraua cu manopera(nu mai putea sa inchida geamul ca s-a ars motorasul.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
E cam mult, macarau e mai ieftina.
Comment
-
As avea si eu o problema micuta ca sa ii spun asa, de ce in a lui tata geamurile se ridica repejor si cursiv cand e rece (stiu, e mai noua) iar mie mi se ridica nasol, mai ales cel pe dreapta fata se inchide cam greu, parca de la jumate opune rezistenta in cheder si se inchide greu de tot iar inainte de a se inchide de tot merge cum trebuie? Chederul nu este stramb si usa nu a fost lovita niciodata. Ar trebui gresate macaralele cumva? Sau care ar putea fi problema?
Comment
-
Ppoblema e de-a lungul chederului pe care culiseaza geamul , se imbiba cu praf , ideal ar fii sa dai un jet de aer cu presiune mare pe la vreo vulcanizare sa cureti depunerile si apoi un spray cu silicon , daca nu ai la dispozitie merge si cu un degripant de suruburiPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Multumesc de raspunsuri, din cheder banuiesc si eu problema, dadusem putin cu mana pe acolo si aveam numai negreala. Spray silicon pentru bord ar merge? Sa nu gresez geamul cumva sa aiba o dara mica de ulei.
Comment
-
al meu de la sofer l-am dschis dimineata si nu a mai vrut sa urce deloc.mentionez ca nu era gheata sau alceva care sa impiedice miscarea lui.cred ca am pus de o reparatie pe cinste.are 3 ani masina .de acum o cam inceput sa ceara bani si cred ca se cere vanduta.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Pai s-a ars motorasul sau il auzi ca bazaie si n-are putere? sa nu fi incercat careva sa traga de rama usii , am vazut la un break la care banuiesc ca au incercat sa-i forteze usa tragand de rama usii acelasi comportament , initial am pus alta macara si la fel facea- urca pana la jumatate si de acolo se intepenea, pe rama nu se vedeau urme de fortare nici lufturi anormale de-a lungul pavilionului sau parbrizului . dupa aceea am mai tras de rama usii in colo si incoace si mergea ca noua, de multe ori si o curatire de cheder cu ceva jet de aer si apoi silicon face minuni . Daca ai probleme cu macaraua in sine sau motorasul ars da-mi un PM . Bafta!Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
Comment