Nu Mai Functioneaza Un Far

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

madi loganurile vin doooar cu OSRAM , deci daca ai avut un philips ori ti-a fost sutit , ori masina a fost avariata la transport...

OSRAM SILVER zic unii ca ar fi , altii ca OSRAM ORIGINAL , repet sunt niste becuri fff bune raport calitate pret si destul de fiabile , cel putin la un pret de 20 de ron , daca ti-se arde nu plangi ca dupa un philips la 50-70ron

sigpic

Comment

Se prea poate , dar de curiozitate m-am uitat si la masina colegului de servici , acelasi becuri ca si la mine. Diferenta de fabricatie intre ele e de doar 5 zile si sunt luate de la acelasi dealer.Nu poate sa fie amandoua lovite , e posibil sa fie schimbate la dealer . Philips premium la noi in oras e 12.5 ron pe cand osram original e 10 ron , nu vad unde e afacerea.

Comment

da nu stiu , ce sa zic , poate au fost furate de soferii de pe tir-ul de transport , si dealeru la pregatire de vanzare a pus ce avea el in stoc.

sigpic

Comment

Si eu ma mir. Philips-urile sunt mai scumpe decat OSRAM. Ma rog asta e, nu conteaza, doar ca e ciudat.

Momentan si eu am un philips si un osram dar philipsul e pus de mine.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by madi View Post
            Sa te uiti inainte prin far la becul halogen sa vezi de cine e fabricat. La mine a venit din fabrica cu un philips premium pe dreapta si osram pe stanga.Dupa 19000 km s-a ars osramul.
            la fel si la mine am luat-o cu becuri diferite,masina din 2008

Comment

A mea e tot din 2008, am specificat acest lucru pentru ca au reglaje diferite la focalizare.

Comment

Re

Originally posted by SoNyKeL View Post
                madi loganurile vin doooar cu OSRAM , deci daca ai avut un philips ori ti-a fost sutit , ori masina a fost avariata la transport...

OSRAM SILVER zic unii ca ar fi , altii ca OSRAM ORIGINAL , repet sunt niste becuri fff bune raport calitate pret si destul de fiabile , cel putin la un pret de 20 de ron , daca ti-se arde nu plangi ca dupa un philips la 50-70ron
                Posibil sa ai dreptate cu Osram dar un singur aspect vroiam sa lamuresc...Am avut un nefericit eveniment in urma caruia am fost nevoit sa schimb farul stanga...In fine,farul a venit ambalat "la gata" cu tot cu bec Philips...asta o stiu pentru ca am fost de fata cand "nenea mecanicu` Gica " l-a schimbat ca sa ma asigur ca nu platesc asigurare degeaba!
                Numai bine.

Comment

inseamna ca mai nou vin cu philips , eu toate becurile pe masina le am osram chiar si stopuri , semnalizari , si stiam ca toate loganurile vin cu osram... probabil au schimbat furnizoru.

sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google