De cand m-am inscris pe forum mi-am editat semnatura incat sa fie concise anumite informatii si sa nu mai apara alte intrebari legate de ea (masina)
Sper ca ai dedus acum
Sper ca ai dedus acum

. Tabla este de Galati, sa stie toata lumea, nu cred ca e vina tablei ci a faptului ca marea companie RENAULT care detine Dacia nu investeste sau face economie si nu trateaza deloc tabla de pe Dacii. Dar la banii pe care ii dai pe ea (uneori si 16-18 mii cat e un Duster) spui ca merita si nu trebuie sa ai pretentii. Stabilitate nu, interior nu, tabla nu? Pai ce e asta, atelaj?!
Acum doua zile am vazut aceeasi problema jos la usa din stanga fata pe un logan al unui membru de pe forum. Zona aia e pur si simplu MANCATA de rugina.
Nu as mai da banii pe o dacie mai ales noua, nici daca mi-ar extirpa cineva juma' de creier!
Abia astept sa treaca 6-14 luni, sa vedem si Logan 2 

Eu o ceruiam pe a mea de doua ori pe an, cu mana mea! Degeaba...

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment