Ceva poze? In cat timp a reaparut ?
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sunt posesor de logan fabricatie 03.2007...am o manie in sensul ca nu suport sa o las neingrijita si cand vad cum altii i-si trateaza masina m-i se face rau..atasez ceva poze cu ALBIOARA mea pentru a va face o parere despre ce inseamna pasiune pentru automobil..indiferent de marca acestuia.
p.s...pentru carcotasi..fara absolut pic de rugina..si credeti-ma ca am verificat periodic amanuntit.
Comment
-
Fa-ti topic pe My ride si lauda masina.
Cei care au rugina la masina nu se numesc carcotaşi, ci ghinionisti (sau optimisti in ce priveste evolutia marcii Dacia).
Ca sa fiu carcotas, nu prea le ai cu cratima, carevasazica o pui aiurea, inutil si in plus.altii i-si trateaza masina m-i se face rau.
CORECT.
altii isi trateaza masina, mi se face rau.Last edited by mr.K; 2 July 2015, 11:53.
Comment
-
@gimy
sper ca esti constient ca n-are a face ingrijirea cu rugina. cand e sa rugineasca, poti sa-i dai si cu crema cu aloe vera.
si as fi vrut sa te vad cum o ingrijeai daca stateai in bucuresti, la bloc.
cand vii in fiecare dimineata si vezi zgarieturi noi, ti se taie automat.
Comment
-
Masina are 80000 km.
Pentru cei care nu au inteles ceea ce am vrut sa evidentiez..unii se plang ca le apare rugina dupa cativa ani..chiar din primul an mai nou..eu o am de 8 ani si nu am probleme de genul asta. Ca nu stau in Bucuresti si voi aveti probleme..ghinion. Protectiile le-am pus imediat dupa ce am luat masina.
Poate face mr.K o analiza pe text si mai gaseste ceva greseli.
Comment
-
mr.K nu face analize de text, iti spune doar ca REGULAMENTUL impune sa scrii corect, ca e forum public.
Ba chiar am inteles, ca tu esti grijuliu cu masina si de aceea nu are rugina, iar pe noi, cei cu rugina la masina, ne doare la basca, de aia rugineste. Masina, nu basca.Pentru cei care nu au inteles ceea ce am vrut sa evidentiez..
Mai erau niste personaje cu aceleasi idei.am o manie in sensul ca nu suport sa o las neingrijita si cand vad cum altii i-si trateaza masina m-i se face rau
Ei bine, te inseli.Last edited by mr.K; 2 July 2015, 13:37.
Comment
-

_\o
Comment