Iar daca masina mai are si rugina,pretul scade mai mult de 50%.
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Protectiile alea nu fac decat sa ascunda rugina si e problema de timp pana devine vizibila.Originally posted by radu2008 View PostJale mare daca au montat protecti fara sa fie pregatita suprafata bine ,ma refer la vopsire acolo o sa se gaureasca tabla asa am vazut la cineva pe langa protecti a inceput rugina!
Comment
-
pai asa zic ei...ca cele pana in 2007 parca.sau sfarsitul lui 2006(nu stiu exact) au avut probleme.de fapt nu stiu ce problema a fost in fluxu de fabricatie....eu o am din 2oo5...nu am vazut rugina pana acum.de fapt am auzit ca nu sunt toate bolnave...sunt anumite 'generatii'...am facut ceruirea acum o luna,gratis....Slow & Safe
Comment
-
Masinile fabricate pana in decembrie 2006 au avut un tratament incomplet in unele locuri sau chiar deloc, unele.
Comment
-
Pai normal ar fi asa. Eu sunt unul dintre cei cu vopseaua sarita la aripile din spate si pe langa asta aparuta un pic de rugina pe lateralele din portbagaj (da-ti la o parte mocheta si verificati si-acolo). Am fost doar sa-mi reglez farurile (Nesti) si domnul de-acolo mi-a propus sa-i faca o verificare. In momentul cand a vazut-o mi-a zis in felul urmator: Toata treaba se remediaza, gratis chiar, toata manopera + vopsit + protectiile de aripi.Originally posted by parpanel View PostProtectiile alea nu fac decat sa ascunda rugina si e problema de timp pana devine vizibila.
Ar fi bine sa mergeti pentru aceste lucruri si v-as mai spune ca degeaba puneti protectiile daca nu remediati. Ei mi-au propus sa-mi monteze protectiile dar nu prea vreau
asa ca mi le-au pus frumusel in portbagaj.
Masina mea este din aprilie 20069! 9! 9!sigpic
Comment

Comment