Defectiune Pompa Servo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Defectiune Pompa Servo

    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat si un strop de consiliere in ale mecanicii auto.. Faptele sunt dupa cum urmeaza..

    Cat e rece masina, abia pornita, pompa de servo merge bine, pot sa brachez maxim pe loc stanga/dreapta o gramada.. dupa ce merg un pic cu masina si se incalzeste, e ca si cand n-as avea servo.. ce se intampla? e stricata pompa fara recuperare si trebuie cumparata alta, sau se poate repara defectul? tineti cont ca bugetul nu-mi permite deocamdata achizitionarea uneia noi.. asa ca orice s-ar putea face, va rog sa-mi aduceti in atentie.. Multumesc mult..

    p.s: lichidul e completat recent (ieri) pana la indicatorul MAX, nu scazuse deloc intre timp, deci e defectiune mecanica sigur
    REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

  • #2
    Dupa ce se incalzeste masina, cand zici ca nu mai ai servo, daca iei maxim de volan iti mai creste turatia la motor? Sa nu fie senzorul ala de vina, care este pe langa alternator prin zona.
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

    Comment


    • #3
      probabil ca rotorul ala din pompa de realizeaza presiunea s-a uzat , cat e rece si vascos uleiul in instalatie actioneaza dupa care nu-si mai face simtita prezenta. Ca si in cutia de viteze: dimineata intra greu in viteze, dupa ce se incalzeste intra usor.
      Pain brings out the truth in us all...
      ...how much truth can you stand?

      Comment


      • #4
        @Canto: de regula, daca tin volanul un pic in sarcina (bracat fin cat sa se miste pe cauciuc, dar daca ii dau drumul sa revina) creste turatia motorului.. si la capat de cursa daca fortez chiar si un pic (sa invart peste prag) bazaie rau de tot..
        REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

        Comment


        • #5
          Atunci nu e nici de la senzor, din pacate dupa o aerisire (care am inteles ca te-ai prins cum se face), nu te asteapta decat o alta pompa. Cat e rece s-ar putea sa nu se simta lipsa de putere a pompei deoareece e lichidul mai vascos(acum iarna), dar la vara se va vedea si cand e "rece".
          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

          Comment


          • #6
            Prin urmare ar trebui sa-i pun lichid mai vascos ca s-o mai tarai prin vara?
            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

            Comment


            • #7
              Nu are treaba acest lucru. De tarait nu o sa o poti tarai... Cauta macar pe la dezmembrari ceva ... una sh...
              B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google