Ambreiajul se strica repede de la sofer (in cele mai multe cazuri), de la montaj incorect (ceea ce include si reglajul cablului/Pedalei la ala hidraulic de pe cutiile JR5) si de la calitatea "remarcabila" a pieselor after market de la noi.Eu l-am schimbat tot kit-ul la 205.000 km ca ma enerva zgomotul rulmentului parca a costat 1200 RON la dealer motor 1.6. Placa si discul erau ok mai mergeau lejer 30.000 km, rulmentul bagabont subtiase vreo doi trei dinti din placa dar foarte putin :P
Dupa schimbare a trebuit sa tractez o duba plina cu marfa(aprox 4 tone) cam 150 km, si merge si acum dupa 40.000 km de la schimb brici.Poate n-o sa tina 200.000km ca ala pus din fabrica dar nici sa patineze dupa cateva mii de km.Eu i-as face un guler frumos aluia de mi-l vindea.
Dupa schimbare a trebuit sa tractez o duba plina cu marfa(aprox 4 tone) cam 150 km, si merge si acum dupa 40.000 km de la schimb brici.Poate n-o sa tina 200.000km ca ala pus din fabrica dar nici sa patineze dupa cateva mii de km.Eu i-as face un guler frumos aluia de mi-l vindea.
Comment