Probleme La Franare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am alta problema. cursa libera la pedala de frana: daca apas pedala pana la fund tin franele, dar daca apas pedala doar jumatate din cursa completa nu am frane deloc. m'ar ajuta o aerisire? am mers 1 mie de km de cand am facut revizia, atunci cand mecanicul mi'a spus ca placutele sunt bune si nu trebuie schimbate

Comment

Da, cred ca te-ar ajuta o aerisire. Ti-au schimbat baietii lichidul de frana la revizie ?

Pentru colegii de pe pagina anterioara: actionarea pistonului de frana atrage dupa sine (prin constructia etrierului) apropierea ambelor placute in egala masura. Spuneti-le celor care va schimba placutele de frana sa mai curete si ei mecanismele pe acolo cu substante adecvate.

Comment

din cate stiu nu mi'au schimbat lichidul de frana. doar au curatat cu spray'ul acela placutele sau ce au curatat ei.

Comment

Mai ai lichid in rezervor ?
          Aerisire si completare. Daca nu poti face aerisirea cu mana ta, du-te la cineva de incredere cu dispozitiv vacuumatic.

Comment

Mai am lichid. nivelul e aproape de max. Merg la service pentru aerisire atunci si completare ca stiu ca la aerisire mai scade lichidul. Multumesc pentru raspunsuri

Comment

am rezolvat problema cu o aerisire a instalatiei de franare. din pacate n'am depistat pe unde intra aerul. dupa aerisire mi'a zis mecanicul ca trebuia sa se uite la fiecare roata sau ceva de genul

Comment

Eh... bine ca ai rezolvat. La primele semne de pedala moale, investigatii serioase.

Comment

da, asa am zis si eu...si la vanzare cu ea si asa e 5.35 benzina. ma gandeam la arosa sau lupo pentru oras. In fine, sry de offtopic.

Comment

Originally posted by jimmycocos View Post
                    da, asa am zis si eu...si la vanzare cu ea si asa e 5.35 benzina. ma gandeam la arosa sau lupo pentru oras. In fine, sry de offtopic.
                    si daca iti iei polo ala nu merge cu benzina (diesel)....sau merge cu "apa"

Originally posted by jimmycocos View Post
                    lupo scz...
                    Last edited by marius_21; 9 March 2011, 13:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pai vezi tu, lupo ala merge cu benzina, dar consuma undeva la 5-6L nu papa 10-12L la suta ca loganul(cam 10-11 am eu media pe luna) la asta m'am referit.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google