am si eu o problema care a aparut la 100.000 km logan 1,5 dci frana este foarte violenta mai calar abia ating frana si se blocheaza rotile doar spatele fata nu
Probleme La Franare
Collapse
X
-
offtopic: tu chiar nu sesizezi nimic??? atunci, cred ca numai la mine se vede aiurea. limba asta, adica romana, mai are si niste semne de punctuatie, gramatica e si ea parte componenta al unui limbaj fluent si pe intelesul tuturor. dar din cate vad eu, calculatorul meu este de vina. sunt convins ca ai scris pe intelesul tuturor.sigpic
Comment
-
de faci pe intelectualu? deci frana mea este foarte violenta mai ales la primele frane dupa o pauza de o noapte.abia ating frana si ma baga cu capu in parbriz ,dar am observat ca se franeza doar rotile de pe spate.
daca vrei sa ma ajuti fao si daca nu nu ma mai critica atata.
mersi de sfat mai domn profesor de gramatica.
Comment
-
trecand peste limba romana care o sa dispara in curand ca o sa vorbim doar english,cred ca e o problema din repartitor .cred doar.in mod normal, daca e sa-l bati si nu franeaza numai spatele.pana nu te dai pe un stand de verificare nu poti sa vezi exact care este problema.Last edited by margelatu; 7 January 2010, 22:42.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
pai daca tu nu tastezi corect , cum sa`ti explice daca nu intelege toata fraza ??Originally posted by marcelino View Postde faci pe intelectualu? deci frana mea este foarte violenta mai ales la primele frane dupa o pauza de o noapte.abia ating frana si ma baga cu capu in parbriz ,dar am observat ca se franeza doar rotile de pe spate.
daca vrei sa ma ajuti fao si daca nu nu ma mai critica atata.
mersi de sfat mai domn profesor de gramatica.
Comment
-
Cred ca am facut o boacana....am schimbat placutele de frana dupa care am plecat sa-i fac o proba.....frana tine bine dar daca tin pedala apasata continuu si tare se duce usor usor la fund.
Asa ca am inceput sa-i fac aerisirea in stilul clasic binecunoscut ca la vechea Dacie. Pedala tine mai sus acum franele bune la prima pedala dar daca tin apasat continuu pedala tot se duce in jos pana la fund dupa 5-6 sec...
Am ABS si ambreiaj hidraulic si placutele sunt de origine Renault....daca poate sa ma ajute cineva care a mai patit asa ceva !Keep smiling, live your life...
Comment
-
poate ma ajuta cineva... mi- am luat un logan 1.6 mpi (cu abs) dar am condus si unul fara abs . problema este urmatoarea: am sesizat ca la cel cu abs cand apesi doar un pic pedala de frana nu franeaza asa violent ca la cel fara abs,de ce? e vreo problema la masina mea sau asa e normal? la cel fara doar un pic sa o pisti si esti in parbriz.
Comment

Comment