Vitezometru nu functioneaza

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vitezometru nu functioneaza

    Salut.Am achizitionat un logan Ambition 1.6 8 V benzina 2007,si nu functioneaza vitezometrul (asa l-am cumparat).Am inlocuit senzorul de viteza de pe cutia de viteze dar tot nu functioneaza.Am probat senzorul la un coleg care aceeasi masina si functioneaza.Am verificat (tot la colegu) senzorul prin clipsare la mufa si invartire cu o autofiletanta-si functioneaza. Am procedat si la mine la fel,dar nu a functionat. Am masurat cu un multimetru (voltmetru) pinii din mufa de cuplare a senzorului (senzor cu pinii in linie si numerotati cu 1,2,3).La pinul 1(culoare negru) =0 V,apoi l-am verificat la masa si a sunat,deci este masas .Pinul 2(alb) 12,47V(am pus si o lampa de control si se aprinde) deci este +(alimentare).Pinul3 (violet... mov)=11,4V.Am pus lampa si nu se aprinde (deci este semnalul).Am verificat continuitatea pana la caseta de relee si sigurante (de langa bateria de acumulatoare).Firul mov... violet(pin 3 ) suna.Firul alb nu l-am gasit si nu am mai cautat firul negru.Posibil sa fie ceasul din bord?

  • #2
    Salut,
    Pe acest forum gasesti destul de multe discutii, informatii si experiente legate de vitezometru si sensor de viteza la LoganI L90, trebuie doar cautat …
    Doar ca exemplu aici: https://www.loganclub.ro/forum/forum...gine#post59522
    sau aici: https://www.loganclub.ro/forum/forum...teza#post14727
    etc. ….

    Comment


    • #3
      Totusi atasat si cateva capturi schema electrica pentru senzorul viteza, mufe, pini, conectori, locatii la un Logan L90 motor K7M710, poate sunt de folos si altor colegi.
      Attached Files

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google