am si eu o mica problema la farurile cu o singura lupa.cand dau faza lunga un bec aprinde faza lunga iar unul nu...problema e ca atunci cand revin la faza scurta imi ramane blocata pe faza lunga...poate sa ma ajute cineva??tin sa mentionez ca toate cablurile sunt conectate calumea.
O Mica Problema La Farurile Cu Lupa
Collapse
X
-
nu are treaba una cu alta, la fel patesc si eu si am releu pus ( releu e pus sa declanseze ambele scurta/lunga) si ramane blocat cand vrea el , inca nu am descoperit remediu pana la ora actuala
Comment
-
eu inainte am avut balast care se conecta direct pe mufa originala a masinii...numai ca unu mi s-a ars...si am incercat pe un far si nu merge,la fel face.mai asteptam poate au gasit altii o solutie.nu stiu daca stiti dar ggd a ajuns in Sinaia si noul proprietar ca sa ii amana si faza scurta si faza lunga aprinsa a facut o punte la blocul de lumini, dar el are faruri street storm...credeti ca merge facut si la noi chestia asta??
Comment
-
salut
incearca sa suflu cu aer mufele care intra in far .....eu am patit dupa 2 ani de cand am lupe sa mi se blocheze pe faza lunga....l-am sunat pe cel care mi-a pus xenonu si mi-a zis ca pot sa fie 3 cauze;
-becurile pe duca
-magnetul din lupa( nu am inteles exact)
-si praf
am fost la spalatorie am scos mufele am dat cu aer pe acolo am suflat si tot motoru si nu am mai avut probleme sa mi se blocheze
acum sincer daca imi ramane blocat nu mai dau faza lunga si merg doar cu scurta noaptea ca oricum se vede binesigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by tzk View Posteu inainte am avut balast care se conecta direct pe mufa originala a masinii...numai ca unu mi s-a ars...si am incercat pe un far si nu merge,la fel face.mai asteptam poate au gasit altii o solutie.nu stiu daca stiti dar ggd a ajuns in Sinaia si noul proprietar ca sa ii amana si faza scurta si faza lunga aprinsa a facut o punte la blocul de lumini, dar el are faruri street storm...credeti ca merge facut si la noi chestia asta??sigpic
Comment
-
eu am spus ce a facut omu...nu trebuie sa dai cu paru...stiu in ceea ce consta lupa in farurile stock...numai ca daca citeai cu atentie eu am spus ca imi ramane blocata faza lunga si trebuie sa inchid farurile ca sa intre inapoi pe faza scurta
@mersi de sfat vyalli o sa incerc
Comment
-
ti se pare tie ca am dat cu parul? am spus doar ca nu ajuta la nimic, si o sa iti spun si de ce, mutarea firului, sau puntea in cazul descris de tine, nu face decat sa lase faza scurta aprinsa la comutarea pe lunga, lucru inutil la lupele bixenon unde ai un singur bec cu o singura faza...
si, da, am citit cu atentie, insa inca o data iti spun, nu te ajuta cu nimic faza asta, incearca cu releul in mufa din dreapta, sau am mai auzit pe undeva ca se introduce un bec h4 acolo, insa nu vad cum se poate izola ca degaja ceva caldura si...iti dai seama mai departe...sigpic
Comment
-
ok...multumesc...o sa incerc cu un compresor sa curat mufele de la far asa cum a spus vyalli...daca nu crezi ca o sa mearga sa pun un bec h4 ars??
am reusit sa rezolv problm...am pus un bec h4 normal in mufa goala si a mers...nu a mai ramas blocata
Comment
Comment