Mi S-a Rupt Sufa De Deschidere A Capotei... (cred)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi S-a Rupt Sufa De Deschidere A Capotei... (cred)

Daca ati mai patit, sau stiti pe cineva care a patit, va rog sa imi spuneti si mie cum s-a intamplat, si mai ales costul reparatiei...
    Am intrat si eu in casa acum, plin de nervi si de oftica. Am coborat la masina sa imi montez un piston de ridicare a capotei... Culmea, cand trag de pargia de deblocare a capotei, nimic... Simt numai tensiunea arcului... Ma duc, apas pe capota in mod repetat in dreptul sigurantei, ma duc sa trag iar de parghie... canci... Acelasi lucri... Am sunat la reprezentanta si mi-au sp ca nu am garantie pe asa ceva... Dar pt ce am eu garantie, ca bateria mi s-a dus dupa un an si nici aia nu avea... Nu am nici un surub pe garantie, nimic... Am intrebat cat costa, mi-au zis ca sa ma duc la ei si sa vada... Cand i`am intrebat de cost, nu stiu ...
    Nu stie nimeni cat m-ar ajunge?
    Daca este cineva care a mai patit-o, imi strica capota?
    Ca eu i-am intrebat daca se da bara fata jos, sau cum... "Gasim noi o solutie sa fie pagubele cat mai mici..."
    La ce naibii mai dau astia garantie daca nici macar agrafa aia din plastic ce tine tija capotei nu mi-au schimbat-o cand s-a rupt?
    sigpic
    Show your car off in public, ride her hard in private...
    http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

eu am vazut rupt manerul ala de plastic din masina, incearca sa tragi doar de cablu cu un cleste ceva.

Comment

Manerul deschidere se livreaza separat[5 lei] iar sufa cu tot cu sistemul in care se prinde manerul e alt ceva[120 lei].Se inlocuieste usor cu putina atentie.

Comment

manerul e intreg, chestia e ca nu am cum sa deschid capota..
        se simte arcul care trage manerul in pozitia initiala, dar atat...
        sigpic

Comment

Probabil ca ai blocata broasca capota fata. Incearca cu o surubelnita fina sa impingi pe sub capota manerul.De obicei apar aceste probleme atunci cand se greseaza mecanismele cu vaselina[la cat praf e in Romania se blocheaza arcul de readucere],folositi spray deblocare care contine ulei penetrant.

Comment

si eu am patit ca tine acum vreo 2 ani, am tras de maner si gata, a plesnit cablul. da jos manerul (are un singur torx (de 25 parca)) si o sa vezi ca e rupt cablul, tragi cu un patent si se deschide capota.

eu am luat de la dezmembrari cablul, care vine cu tot cu reglajul de la faruri, vreo 50-60 lei parca am dat. de schimbat l-am schimbat singur cu un prieten.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

@phanes

du-te peste ei si fa scandal ca nu e acceptabil. ai garantie la masina si gata....ei profita de tine. eu cat am avut garantie la masina am fost pt orice

ca solutie nush ce sa iti recomand dar atata timp cat ai garantie pune-i sa lucreze
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Am coborat acum pana la masina (ca ieri am observat faza asta pe fuga) si e de la broasca din botul masinii... se audfe sufa cum trage, dar trage in gol...
                Am dat eu cu WD40, am tras de siguranta de deschidere a capotei spre stanga, dar nimic...
                sigpic

Comment

Tragi stanga de clema aia si ridici de capota in acelasi timp.
                  Daca nu reusesti poti incerc sa desfaci capota din balamale cred.Dar cauta doi prieteni sa te ajute.
                  Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

am tot tras de clema in stanga... canci... am s`o duc astora cand oi prinde niste monei... :P
                    sigpic

Comment

trebuie sa se poata deschide, e pacat sa le dai bani alora ca-s scumpi.
                      Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

stiu... dar decat sa o duc la cineva sa imi mai zgarie si vopseaua de pe capota///
                        sigpic

Comment

"Am sunat la reprezentanta si mi-au sp ca nu am garantie pe asa ceva!"
                          Pai si tu i-ai crezut?
                          Te duci frumos si dai buna ziua, bagi masina in service si deschizi fisa/foaie de reparatii pe care se trece ce reclami tu.
                          Ia sa vezi daca mai refuza sa-si faca treaba!
                          Cablul ala nu e consumabil asa ca este acoperit de garantie. La fel "ca cablul" de ambreiaj!

Bine, mai sunt unii care apar in service ca sa schimbe in garantie lamele de la stergatoare ca nu mai sterg bine, dar nu este cazul tau!

Comment

Iti zic io cum sa procedezi, fii antena!
                            N-are rost sa te tiganesti cu aia la reprezentanta, te enervezi degeaba.
                            Ia legatura telefonic cu Vocea Clientului (VC) Dacia, expune problema, inclusiv faptul ca service-ul dacia "X" nu este cooperant in ceea ce priveste interventia pe garantie. Daca dai si un nume al celui din reprezentanta care ti-a comunicat ca nu se remediaza in garantie problema ta, e prefect.
                            Garantat, in maxim 48 ore te vor suna inapoi ori cei de la VC ori cei din service (ori ambii) sa te prezinti la ei cu masina sa rezolve problema PE GARANTIE. Te vor trata, sa zicem altfel, cand vii prin VC.
                            Cred-ma ca stiu bine ce vorbesc...am avut destule interventii si am apelat la VC. Interventiile s-au solutionat in final favorabil (pe garantie) ptr. mine.
                            Sa stii ca sunt destul de operativi cei de la VC si nu de putine ori dau de pamant cu astia din service-uri.
                            Inca ceva, n-am avut relatii si nu cunosc pe nimeni, nici la VC (Dacia) si nici in reprezentante.
                            Bafta!

Comment

pai poate ai avut interventie la masina care era acoperita de garantie...cablul de la capota sigur nu este acoperit de nici o garantie..ar insemna exact cum a zis si colegul mai sus ca sa imi schimbe si lamelele la stergatoare ca masina e in garantie...nu contest ca se rezolva altfel cu VC dar nu si in cazul de fata
                              low....&.....slow

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google