[ZGOM]Zgomot la ralanti (ambreiajul este de vina)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Deci la schimbare se recomanda ambreiaj si placa de la Sachs?

    Comment


    • am 52000 km cu masina dar nu bate nimic; a avut o tentativa de zgomot ambreiaj pe la 12000 km dar am fost la service au dat-o aia cu un spray in zona schimbatorului { ? } -sub masina nu stiu exact zona - si a disparut zgomotul. merge perfect.
      deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

      Comment


      • probleme

        am un 1,4 mpi laureat ce are doar 3400 km facuti cu grija.este normal ca ambreiajul sa trancane de acum /??:

        Comment


        • Daca ai fi citit tot threadul ai fi vazut ca e normal, e un zgomot caracteristic ambreiajului Valeo si apare inca din primii kilometrii.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

          Comment


          • si eu am sunetul asta ciudat cand stau la semafor pe liber...am fost cu ea la garantie si exact cum a spus andrei asa mi.au zis cei de la service.concluzie?e ceva normal pana la urma?se poate face ceva?
            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

            Comment


            • E un zgomot normal si nu se poate face nimic pentru remediere.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

              Comment


              • o ,intrebare . loganurile care sunt comercializate acum la nemti si ele au aceleasi probleme la ambreiaj ? Scuze o intrebare retorica.

                Comment


                • Si cam care ar fi "problemele" astea?
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                  Comment


                  • Adica zgomotu ala anormal, neintalnit nici macar la Dacia 1300, dar care nu e defapt o problema, mergi cu el asa pana cand crapa ferodourile, e ''zgomot tehnologic''...... , vai de mama lor cu tot cu materialele de plastelina folosite .

                    Comment


                    • Originally posted by SUPERCAR View Post
                      nu stiu ce zgomot ai tu la relanti dar la al meu logan de 1.4 abia se aude motorul la relanti,aproape liniste totala in masina si masina se aude asa chiar si acum dupa 1 an jumate cand am 22 000 km facuti cu ea,eu zic ca e super silentioasa la relanti ...poate tu te referi la varianta dci diesel care e putin mai zgomotoasa dar variantele pe benzina 1.4, 1.6, si 1.6 16v iti zic eu ca sunt foarte silentioase la relanti.
                      Si ca sa mai completez la ce ai zis geamurile la mine nici acum nu scartaie iar toba nici dupa 1 an jumate nu face ca un tanc(practic nici nu se aude in masina)...daca nu ma crezi te invit sa faci tura cu ea sa te convingi.
                      am si eu 1.4 de un an juma si cam 32mii km si drept sa-ti spun nu prea bag in seama zgomotul care-l face toba;cand aveam 20 km cu masina un prieten de-al meu care avea un vw golf 1.6 benzina si 126mii km mi-a aratat ce iseamna masina silentioasa...practic nu se auzea nimik

                      Comment


                      • Am fost si eu cu loganelul la service,am puso si pe tester, dar nu are nimic. ne consolam ca asta e zgomotul lor specific.face parte din brand .....

                        Comment


                        • Oricum nu are cum sa apara eroare pe tester de la ambreiaj.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                          Comment


                          • Salutare....La loganul meu 1.6mpi a aparut acest zgomot suspect de clancanit care se pare ca vine de la ambreiajul Valeo....inca din primi kilometri parcursi cu ea ...Atunci eram foarte suparat....dar intre timp am ajuns cu ea la 47.500km si inca merge bine bineinteles impreuna cu zgomotul acesta specific care iarna cand pornesc dimineata se aude o vreme si mai tare.... O data a trebuit sa fac reglaj la ambreiaj ca prindea deja foarte sus...atunci parca o vreme nu se audea dar iarasi a aparut inca si mai tare...Dar masina porneste bine, merge bine , nu mai stiu ce sa cred...totusi am o frica mica in subconstientul meu , nu cumva totusi odata sa nu-mi faca o figura cand imi e lumea mai draga si ma lasa undeve pe drum ambreiajul...Numai Bunul Dumnezeu poate sa stie precis acest lucru...
                            Logan 1.6mpi-2004 septembrie si Skoda Octavia 1.4TSI-122CP-Business-2010 iulie

                            Comment


                            • salut

                              pe langa zgomotul de la relanti, la mine si cand ruleaza masina mai exact cand accelerez se aude un ticait rapid dar nu foarte zgomotos. se aude mai bine pe la viteza a 4a.
                              a mai auzit cineva?

                              Comment


                              • Salut...sunt nou pe aici...si am venit aici ca sa gasesc raspunsul la unele intrebari ... am si eu aceasta problema la 1.4mpi preference.Chestia este k numai la relanti si numai cand este motorul cald se aude...in turatie nu se mai aude.am mers cu el mai bine de 15000Km si nu am patit nimik pana acum.Din cate am citit pe aici se pare k este ceva la ambreiaj.dar sa vedem cat o mai tine

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google