Pata De Ulei Pe Motor, E O Problema?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca nu s-a mai uitat pana acum acolo, e posibil sa fie scurgeri de la distributie, mai vechi.
    E diesel?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Noroc cu mine ca am vazut. Ca el nu vazuse. Este al doilea proprietar. Masina este 1,4 MPI preferance. Inainte cica a condus-o un mos. Nu cred ca ar fi de la distributie. Pentru ca scurgerea este in acelasi loc ca in pozele postate mai sus de colegii de forum. Si este in dreptul bateriei (sau a servofranei).
      sigpic

Comment

Salut baieti, am descoperit intamplator cand am ridicat capota zilele trecute o pata de ulei, dar habar n-am nu ma pricep ce este acolo si am facut niste poze cu gandul ca poate ma sfatuiti ce sa fac, am sa uploadez pozele....

Last edited by Str1K3r; 25 October 2008, 12:24.

Comment

Str1k3r din ce se vede in poze se pare ca ai scurgeri de ulei de la distributie, cati km are masina, pentru ca daca ai 60000 de km trebuie schimbat tot kitul de distributie....
          sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Masina are aproape 9000 de km si e cumparata in mai 2008...

Comment

@Str1K3r: arunca un ochi aici si te vei lamuri ce e cu problema ta.

Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google