@ t0rquemada - intrerupatorul din portbagaj nu este in paralel cu contactii de la usi? eu asa am facut la ACCES-ul meu. Colegul a scris ca plafoniera "merge" - lumineaza. Dpmdv nu ramane in cauza decat legatura , firele , UCH - lampa portbagaj (sau unde este legata lampa portbagaj cu lampa plafoniera), mufe, soclu, si lampa. Pe ultimul loc as verifica UCH (interior). La Sandero eu am descoperit o neglijenta din fabrica - cabluri nematisate cu banda ce se frecau de o muchie taioasa - in timp puteau face intrerupere sau sc, exact pe acelasi traseu : portbagaj - UCH.
Nu Se Aprinde Plafoniera Si Lampa Portbagaj
Collapse
X
-
Acum am inteles, la pin 6 ai 12V, la pin 8 ai scris nu, verifica daca pin 8 este la masa, asa ar fi corect. Apoi "suna" firele de la portbagaj spre plafoniera, verifica si soclul lampii, daca face contact cu lampa.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Cum a scris colegul t0rquemada, la UCH, mufa R2, pinii......
ps
Acum am vazut profilul, dci,2007, UCH..... trebuie sa ma uit pe o sch, poate a gresit, nu stiu. Ma lasa bat la tableta. Pa.....
Trimis de pe al meu K013 folosind TapatalkLast edited by Oti; 8 September 2015, 13:45.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by adriandu View Postmufa existenta este varza
-
masoara la UCH:
mufa PI, mare si alba formata din doua minimufe:
minimufa alba:
B5 - firul rosu de la plafoniera,
minimufa neagra:
A2 este firul alb de la plafoniera - alb & gri,
A1 este masa - negru
firul gri este cel care pleaca spre portbagaj.
firul rosu fiind dublat.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment