Probleme Lumini Bord Si Ace

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Nu ma deranjeaza acel click care apare oricum destul de rar.
  Sunt curios daca se pot produce alte stricaciuni din cauza lui.

  Comment


  • #17
   click-ul e generat de releu iar rezistenta aia e pusa cu un scop precis acolo : sa iti incalzeasca habitaclul pana la incalzirea motorului, nu sa iti strice ceva ))
   deci poti sta linistit. nu este vreo anomalie a masinii.

   Comment


   • #18
    Buna,

    Azi dimineata cand sa pornesc loganul meu (1.0SCE) pun contactul si astept sa se aprinda ledurile...nimic...Am crezut ca am ramas fara curent. Verific : claxon, lumini, semnalizare (inclusiv avarii) radioul, totul ok. Dar pe bord nimic (nu arata nici turatia, nici vitezometru, nici indicator benzina, ceas, etc) Ma incumet si i dau o cheie, porneste din prima. Fiind in garantie (inca) fug la DACIA SERVICE, constata si ei si spun : E ARS BORDUL si o sa-l schimbam, dar va rugam reveniti in 4 ianuarie pentru ca, fiind in garanție, trebuie să luam legatura cu DACIA si acum nu lucreaza fabrica.

    Bun, ma resemnez si ma intorc spre casa, dar in drum intru la supermarket pentru ultimele cumparaturi (in total am facut vreo 10 km fara nimic in bord). Fac cumparaturile necesare (timp cam 20 - 30 minute) si ma urc, pun contactul si surpriza se aprind ledurile, pornesc masina si raman aprinse indicatorul de presiune in pneuri (?!) care clipeste si martorul luminos multifunctional (acesta continuu) ambele pe orange. Le las asa, puteam sa le resetez. In ideea ca ajung acasa si ma uit in cartea tehnica si vad eu ce fac, dar eram hotarât sa le las asa pana in 4 ianuarie, nu cumva sa ma uite mecanicii de la DACIA SERVICE. Dar surpriza, mai fac vreo 200 de metrii si se sting, totul acum e normal.

    Am mai facut de atunci vreo 20 km fara nici o problema...

    Acum sper ca in 4 ianuarie cei de la DACIA SERVICE sa-si aduca aminte de mine si sa nu ma creada nebun,,,,sau pana atunci poate se ”stinge” din nou bordul...si am ”noroc”. Pentru ca garantia masinii expira in 25 iulie 2021.....si parca n-as face reparatia pe bani....

    Pareri si sugestii...pls....si AN NOU MAI BUN....

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google