Probleme Bec Mers In Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Bec Mers In Spate

Salut,
    O problema marunta dar ma roate si trebuie sa-i dau de cap. Cand dau in spate nu se mai aprinde becul de marsalier. L-am verificat si este bun. Siguranta este buna si ea. Atunci am luat un aparat de masurat. La siguranta am 12V iar la bec, fara acesta am 7V iar cand il pun cade la 0V. Deci este un contact imperfect. Unde sa ma uit? Masa (minusul) este buna ca becul de semnalizare si frana se aprind ok care sunt pe acelasi cablaj.
    Unde este pe cutie contactul de marsalier?

Va multumesc.

Problema e la cutia de viteze. Trebuie schimbat un senzor de acolo. Daca masina mai e in garantie o sa ti-l schimbe pe garantie. Oricum, nu e scump.
    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Am avut si eu problema asta

Am mers la sevice i-am explicat povestea si imediat a si schimbat sonda de la mersul inapoi.(era pe garantie)La mine cand se aprindea cand nu,facea impresii

Comment

Sonda ii zice nu senzor. Nu gaseam cuvantul cand am postat!
        Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Nu este ceva grav,eu am schimbat vreo 4 sonde,din care 2 pe garantie.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Daca nu exista un contact imperfect la mufa triplei problema e sonda de march-arriere.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Unde este sonda aia pozitionata pe cutie ca ma duc cu ciocanul dupa ea. Nu poate sa tina un consum de cativa wati? Adica un bec?

Va multumesc mult.
              Numai bine.

Comment

Depinde ce bec ii.
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Este becul original care nu este ars.

Comment

Da . Sonda e de vina . Iarasi incep problemele la sonde , iar vor incepe astia sa nu mai aiba pe stoc . Nu te sfatuiesc sa dai cu ciocanul , cine stie poate spargi cutia Mai bine o duci la doctor , pansatul dureaza doar 20 min .
                    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Nu aveti careva timp sa faceti o poza cu sonda respectiva la cutia care doteaza motorul de 1,6 /8v care doteaza mcv ,garantie nu mai am si nu stiu exact unde sa-mi bag mana,ca o schimb nu-i bai,apropo sondele nu difera de la o cutie de berlina la una de mcv?
                      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Salut,
                        Va multumesc pentru sfaturi dar vreau s-o dau eu jos ca nu este mare lucru. Va rog mult sa-mi spuneti unde este plasata ca sa nu mai caut. Am vazut cum arata sonda in magazin dar inainte de a o cumpara vreau s-o dau jos pe cea originala sa vad despre ce este vorba. Am logan normal 1.4MPI.

Numai bine,

Comment

@cell1- FOLOSESTE FUNCTIA "SEARCH" SI AI SA GASESTI TOTUL DESPRE "SONDA DE MARCHARIERRE". Succes!
                          P.S.Poate un moderator inchide aici sau muta unde ii este locul.
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Multumesc gusi pentru indicatie.
                            Apropo unde ii este locul? O consider o problema tehnica.

Comment

am si eu o intrebare .Ce tip de sonda se foloseste pt dci model 2006? Am fost la magazin si mi-a aratat 3 tipuri de sonde pt Logan si nu am stiut de carte sa iau.
                              va multumesc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google