Probleme Bec Mers In Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sondele la toate loganurile is la fel (are Silviu_79 de vanzare), iar sonda se afla p partea stanga, tre sa dai roata jos sa ajungi la sonda (ii ceva cu albastru p ea si un cablu ce intra in sonda) se desface parca cu o cheie de 24 din cate imi aduc aminte.
    2004 Dacia Logan 1.4MPi
    2006 Dacia Logan 1.5dCi
    2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Linkul catre threadul similar deschis, acolo gasiti toate informatiile necesare, inclusiv poze cu locatia sondei buclucase.
      Dacia logan : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari

Comment

Originally posted by cell1 View Post
        Salut,
        O problema marunta dar ma roate si trebuie sa-i dau de cap. Cand dau in spate nu se mai aprinde becul de marsalier. L-am verificat si este bun. Siguranta este buna si ea. Atunci am luat un aparat de masurat. La siguranta am 12V iar la bec, fara acesta am 7V iar cand il pun cade la 0V. Deci este un contact imperfect. Unde sa ma uit? Masa (minusul) este buna ca becul de semnalizare si frana se aprind ok care sunt pe acelasi cablaj.
        Unde este pe cutie contactul de marsalier?

Va multumesc.
        la intrerupatorul de la schimbatorul de viteze te-ai uitat!...aceasi problema apare si la intrerupatorul de la pedala de frana....sunt slabe calitativ...probabil sunt ieftine si de aia sunt acolo......la fel cum sunt si lamelele de la stergatorul de parbriz cauciucurile kormoran si vestitele "plastice"

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google