acceleratie blocata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mihai.Gigi View Post
    Multam! Ma gandeam ca e cablul de acceleratie...Cu presurile am avut mereu probleme...Cele de iarna(tavita) se "urcau" pe pedala de ambreaj, dar cu un cutter s-a rezolvat!
    Ce si cum ai taiat ? Ca si mie mi se urca covorasul pe ambreiaj, nu stiu cum.

Comment

Am si eu aceeasi problema. Covorasele le am de cand am luat masina (3 luni) dar de blocat s-a blocat azi. Eu nu cred ca pedala de acceleratie poate sa ramana blocata de la covoras. Nu imi dau seama cum...

@ EmanuelSescu
      Si daca intra sub pedala (covorasu), de ce se blocheaza accelaratia? E normal sa nu mai pot apasa pe ea sau sa apas mai greu, dar ce ce ramane blocata?
      Cred ca o sa dau afara covorasul ala sa vad daca se mai blocheaza...
      Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult Loganul asta....
      Last edited by andrei; 19 September 2008, 17:35.
      KissFM 1.4 mpi

Comment

Ramane foarte simplu blocata la mine nu a intrat sub covoras ci s-a intepenit intr-un sant al covorasului.Si eu credeam ca am stricat acceleratia dar am oprit motorul si m-am dat jos am tras de ea inapoi si si-a revenit.Si se blocase pentru ca ma urcasem eu foarte tare pe ea.

Comment

ok

Ok. Incerc fara covoras. Poate nu se mai blocheaza
          KissFM 1.4 mpi

Comment

La tine nu cred ca e de la covoas, ci de la cablul de acceleratie.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by mikebike72 View Post
              Ce si cum ai taiat ? Ca si mie mi se urca covorasul pe ambreiaj, nu stiu cum.
              Pur si simplu am taiat presul in zona pedalelor!

Comment

Sau mai bine il fixai cumva de podea!

Comment

Nu mai aveam cuie !Vad ca este o problema generala cu presurile! La mine, si cu cele de vara si cu cele de iarna am avut probleme! Am auzit de presuri cu arici sau cu capse, dar sunt cam rare...Cel putin eu nu am gasit.

Comment

Originally posted by cc catch View Post
                    Am si eu aceeasi problema. Covorasele le am de cand am luat masina (3 luni) dar de blocat s-a blocat azi. Eu nu cred ca pedala de acceleratie poate sa ramana blocata de la covoras. Nu imi dau seama cum...

@ EmanuelSescu
                    Si daca intra sub pedala (covorasu), de ce se blocheaza accelaratia? E normal sa nu mai pot apasa pe ea sau sa apas mai greu, dar ce ce ramane blocata?
                    Cred ca o sa dau afara covorasul ala sa vad daca se mai blocheaza...
                    Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult Loganul asta....
                    Am mai patit odata, de cand am postat ultima data. A ramas blocata intr-o depasire, aveam 120km/h . Am oprit motoru, din mers, si am tras pe dreapta, m-am uitat, inca era blocata pedala. Era de la covorase.... Se pare...

Eu le-am rotit cu 180 grade... (aia de la spalatorie mi le pusese aiurea, invers) si acuma totu e ok... Nu s-a mai blocat in ultimii 2000 km. Apas pedala la maxim oricand e cazul, in depasiri.
                    Regards,

Emanuel Sescu

Comment

• Eu am prestige si am bafta ca la mine covorasele sunt prevazute cu ventuze de fixare.Un prieten a patit si el asa ceva si a lipit pe spatele covoraselor cu superglue niste scaieti si nu a mai avut belele .
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• La orice versiune exista in podea sistem de prindere, numai covorasele sa aiba si ele.

Comment

• am fost azi la service cu aceiasi problema acceleratie blocata si nu e din cauza presului ... ca am mers fara pres 1 zi sa vad cum e... si uite asa am ajuns acum 1 ora la APAN GALATI, mi-a degresat cablul l-a mai strans putin si acum e cum a fost la inceput, mi-a zis ca daca mai face o sa-l schimbe cu totul...
                          http://img353.imageshack.us/img353/1012/9457rs0.jpg

Comment

• Originally posted by Christnacht View Post
                            Salut baieti.Aseara cand sa vin acasa surpriza mi s-a blocat pedala de acceleratia timp de cateva secunde la 6000 si ceva de ture.Ca sa-si revina a trebuit sa trag sus pedala.Ce este de facut ? Sa fi fost oare de la covoras , cablu acceleratie ? Nu stiu de ce i-a manact pe ei in... sa puna tot cablu.Multumesc anticipat
                            cu siguranta cablul e foarte murdar si se mai blocheaza,la fel de bine poate sa se fi si rupt un fir si iti agata pe undeva,pina nu dai jos si nu incerci sa te joci cu el in mina,sa incerci sa al cureti,nu cred ca ai sa iti dai seama ce are,acum ca ai fost in service si ti-au facut ei o treaba pe care o puteai face tu fara sa te coste nimic,in afara de cateva sute de grame de benzina si vreo 2-3 carpe,ramine sa ne comunici cum mere golanul si daca mai e figuranta acceleratia

stima si nu uita VIATA ARE PRIORITATE !!!
                            sigpic
                            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• mie imi ramane foarte putin blocata.. sau nu pot sa zic ca e blocata, dar cand e motorul cald, in aglomeratie, parca tine umpic un hop ca si cum ar fi beton, iar apoi scapa apasand putin mai tare, s-a mai intamplat cuiva ? sau macar ati inteles ceva ?

Comment

• nu stiu cat ai sa rezolvi problema prin gresarea cablului de acceleratie dar e mai bine sa il schimbi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google