Originally posted by mihai.Gigi
View Post
acceleratie blocata
Collapse
X
-
Am si eu aceeasi problema. Covorasele le am de cand am luat masina (3 luni) dar de blocat s-a blocat azi. Eu nu cred ca pedala de acceleratie poate sa ramana blocata de la covoras. Nu imi dau seama cum...
@ EmanuelSescu
Si daca intra sub pedala (covorasu), de ce se blocheaza accelaratia? E normal sa nu mai pot apasa pe ea sau sa apas mai greu, dar ce ce ramane blocata?
Cred ca o sa dau afara covorasul ala sa vad daca se mai blocheaza...
Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult Loganul asta....Last edited by andrei; 19 September 2008, 17:35.KissFM 1.4 mpi
Comment
-
Ramane foarte simplu blocata la mine nu a intrat sub covoras ci s-a intepenit intr-un sant al covorasului.Si eu credeam ca am stricat acceleratia dar am oprit motorul si m-am dat jos am tras de ea inapoi si si-a revenit.Si se blocase pentru ca ma urcasem eu foarte tare pe ea.
Comment
-
La tine nu cred ca e de la covoas, ci de la cablul de acceleratie.
Comment
-
Sau mai bine il fixai cumva de podea!
Comment
-
Originally posted by cc catch View PostAm si eu aceeasi problema. Covorasele le am de cand am luat masina (3 luni) dar de blocat s-a blocat azi. Eu nu cred ca pedala de acceleratie poate sa ramana blocata de la covoras. Nu imi dau seama cum...
@ EmanuelSescu
Si daca intra sub pedala (covorasu), de ce se blocheaza accelaratia? E normal sa nu mai pot apasa pe ea sau sa apas mai greu, dar ce ce ramane blocata?
Cred ca o sa dau afara covorasul ala sa vad daca se mai blocheaza...
Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult Loganul asta..... Am oprit motoru, din mers, si am tras pe dreapta, m-am uitat, inca era blocata pedala. Era de la covorase.... Se pare...
Eu le-am rotit cu 180 grade... (aia de la spalatorie mi le pusese aiurea, invers) si acuma totu e ok... Nu s-a mai blocat in ultimii 2000 km. Apas pedala la maxim oricand e cazul, in depasiri.Regards,
Emanuel Sescu
Comment
-
Eu am prestige si am bafta ca la mine covorasele sunt prevazute cu ventuze de fixare.Un prieten a patit si el asa ceva si a lipit pe spatele covoraselor cu superglue niste scaieti si nu a mai avut belele .Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
La orice versiune exista in podea sistem de prindere, numai covorasele sa aiba si ele.
Comment
-
am fost azi la service cu aceiasi problema acceleratie blocata si nu e din cauza presului ... ca am mers fara pres 1 zi sa vad cum e... si uite asa am ajuns acum 1 ora la APAN GALATI, mi-a degresat cablul l-a mai strans putin si acum e cum a fost la inceput, mi-a zis ca daca mai face o sa-l schimbe cu totul...
Comment
-
Originally posted by Christnacht View PostSalut baieti.Aseara cand sa vin acasa surpriza mi s-a blocat pedala de acceleratia timp de cateva secunde la 6000 si ceva de ture.Ca sa-si revina a trebuit sa trag sus pedala.Ce este de facut ? Sa fi fost oare de la covoras , cablu acceleratie ? Nu stiu de ce i-a manact pe ei in... sa puna tot cablu.Multumesc anticipat
stima si nu uita VIATA ARE PRIORITATE !!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment