astea nu au scai....da ma gandeam poate pot sa montez eu
acceleratie blocata
Collapse
X
-
Nu, trebuie doar gresat sau daca e rupt se schimba.
Comment
-
Cand e rece afara, pedala se apasa foarte greu si se simte ca si cum nu ar fi uns cablul, chiar scartaie daca o apas mai tare, dar dupa ce se incalzeste motorul nu mai face asa. Inseamna ca e cazul sa gresez cablul, sau e din alta parte problema?Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
E in alta parte problema, posibil la clapeta de acceleratie.
Comment
-
In cel mai rau caz se poate rupe cablul si sa ramana masina turata sau sa nu mai mearga acceleratia.
Comment
-
aceeasi problema cu cablu de acceleratie o am si eu ramanea blocat. cind am ridicat capota ,surpriza ! s-a rupt un fir din el, e impletit ...stiti voi.
am fost la service azi si nu il au pe stoc ....cica il aduc la comanda in 2,3 zile. nu au comentat nimic, masina are garantie extinsa, poate si de asta.
E bine sa va uitati la cablu partea de sus linga filtru de aer...linga ghidajul de plastic ,si e foarte neplacut sa ti ramina blocata acceleratia in trafic...o stim cu totii.Am sa revin dupa ce il schimba, sper sa fiu multumit.Last edited by crististreulea; 22 February 2008, 13:30.
Comment
-
Originally posted by RSX View Postcum zicea si sonykel, nu se poate face ceva la acceleratie sa fie mai tare?
pentru mine la un drum de peste 3--40km in afara orasului(ca asa mai odihnesc la stopuri) e obositor pt picior.
un arc ceva pus pe spatele pedalei cum ar suna?
eu chiar nu mai suport, vreau pedala TARE in mama masii
Comment
-
Si eu am schimbat un cablu de acceleratie tot din cauza ca s-a rupt.
@RSX: Nu se poate face, din pacate.
Comment
Comment