acceleratie blocata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

astea nu au scai....da ma gandeam poate pot sa montez eu

Comment

chiar asa de unde se poate cumpara domne scaiu asta? am inteles ca pe spate are un adeziv puternic

sigpic

Comment

Dar daca nu ai covoras si cind vrea ea se blocheaza,ce e de facut ?Trebuie schimbat cablul de acceleratie?

Comment

Nu, trebuie doar gresat sau daca e rupt se schimba.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cand e rece afara, pedala se apasa foarte greu si se simte ca si cum nu ar fi uns cablul, chiar scartaie daca o apas mai tare, dar dupa ce se incalzeste motorul nu mai face asa. Inseamna ca e cazul sa gresez cablul, sau e din alta parte problema?
            Don't touch! Never ever steal
            Unless you're in for the kill

Comment

E in alta parte problema, posibil la clapeta de acceleratie.

Comment

Asa ma gandeam si eu . Oricum las motorul sa se incalzeasca inainte sa plec, dar sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza cand o fi mai frig
                Don't touch! Never ever steal
                Unless you're in for the kill

Comment

In cel mai rau caz se poate rupe cablul si sa ramana masina turata sau sa nu mai mearga acceleratia.

Comment

cum zicea si sonykel, nu se poate face ceva la acceleratie sa fie mai tare?
                    pentru mine la un drum de peste 3--40km in afara orasului(ca asa mai odihnesc la stopuri) e obositor pt picior.
                    un arc ceva pus pe spatele pedalei cum ar suna?

Comment

eu mam obisnuit cu ea... dar mai greu mie in oras cand stau cu talpa in sus mi-am gasit pozitie si ma descurc...

sigpic

Comment

exact cum a spus Andrei,cablul se degreseaza.daca ii dai cateva sprayuri cu solutie degresanta,poti sta linistit.fac treaba asta o data pe an si nu am avut probleme.ultima data adica prin martie a.c.am dat si pe la clapeta si totul este ok

Comment

aceeasi problema cu cablu de acceleratie o am si eu ramanea blocat. cind am ridicat capota ,surpriza ! s-a rupt un fir din el, e impletit ...stiti voi.
                          am fost la service azi si nu il au pe stoc ....cica il aduc la comanda in 2,3 zile. nu au comentat nimic, masina are garantie extinsa, poate si de asta.
                          E bine sa va uitati la cablu partea de sus linga filtru de aer...linga ghidajul de plastic ,si e foarte neplacut sa ti ramina blocata acceleratia in trafic...o stim cu totii.Am sa revin dupa ce il schimba, sper sa fiu multumit.
                          Last edited by crististreulea; 22 February 2008, 13:30.

Comment

Originally posted by RSX View Post
                            cum zicea si sonykel, nu se poate face ceva la acceleratie sa fie mai tare?
                            pentru mine la un drum de peste 3--40km in afara orasului(ca asa mai odihnesc la stopuri) e obositor pt picior.
                            un arc ceva pus pe spatele pedalei cum ar suna?
                            a gasit cineva vreo solutie la problema enuntata mai sus?
                            eu chiar nu mai suport, vreau pedala TARE in mama masii

Comment

Si eu am schimbat un cablu de acceleratie tot din cauza ca s-a rupt.

@RSX: Nu se poate face, din pacate.

Comment

normal ar trebui sa dea simptomele de blocare inainte de a se rupe cablul nu??? sper ca nu se rupe dintr-o data
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google