acceleratie blocata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Christnacht
    Salut baieti.Aseara cand sa vin acasa surpriza mi s-a blocat pedala de acceleratia timp de cateva secunde la 6000 si ceva de ture.Ca sa-si revina a trebuit sa trag sus pedala.Ce este de facut ? Sa fi fost oare de la covoras , cablu acceleratie ? Nu stiu de ce i-a manact pe ei in... sa puna tot cablu.Multumesc anticipat
    Salut.Problema este 100% din covoras.Am patit si eu cand incercam o depasire cu pedala la "blana" si surpriza:motorul s-a turat la maxim.Am tras frumos de covoras si cum am ajuns acasa l-am si decupat in zona acceleratiei.Am observat ca mai agata si ambreiajul uneori.Acum mai depinde si de tipul de covoras
    O viatza lunga si lipsita de evenimente rutiere va doresc !!!!!!!!!

Comment

Multumim la fel Catalin81.Da a fost 100% de la covoras nu mi-a mai facut probleme.Sa auzim numai de bine
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

la mine a fost faza dura cu blocatu acceleratie .. cat am avut in service masina cand sa ma duc sa o iau .. aveam capota ridicat am vazut eu un cablu pe acolo si am tras ca prostu de el .. am mers ceva ceva si cand sa o bag in garaj masinutza ramanea turata la 3500 ) ... bine ca mi-am adus aminte ca umblasem la cablu .. am tras de el iara si si`a revenit .. da in rest n`am probleme cu covorasu sau etc ... oricum eu imi simt acceleratia cateodata cam cum ar vibra dar foarte usor ... sau o simt foarte foarte moale ...
        Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

si 1.6 16v are dastea mai putin acceleratia care e tot pe cablu

sigpic

Comment

Sa ramana blocata n-am patit, dar pe frig, mergea parca nu avea pic de lubrifiere. Vara nu a facut fite deloc.

Si cum s-a mai zis, macar la o "sarma" mai ai ce sa-i faci, dar la aia electronica daca a picat, well.... cam trist.

Acu, or avea ele dci-urile cuplu mai mare, consum mai mic, insonorizare, dar totusi la revizii nu se plateste mai mult??? Plus ca se mai duce cate un injector din greseala si mai e si ala ceva banisori, mai si suna a tractoras, mai scot si fum (asta chiar nu-mi place).
            De fapt curiozitatea mea e alta. se amortizeaza costu de intretinere prin consumul ceva mai redus? si daca da, cam dupa cati km?
            Don't touch! Never ever steal
            Unless you're in for the kill

Comment

Originally posted by Beleaua
              oricum eu imi simt acceleratia cateodata cam cum ar vibra dar foarte usor
              aaa tu esti dala norocos ai prins logan dala de export care are din fabrica un featuring in UCH adica ai masaj la talpi...

acum ca sa fiu on topic? nu se poate intarii acceleratia la logan? ca la copitele mele e mooooooale rau...

sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                6300 sau 6500 mai precis taie la 16v :p
                Daca treci prin Buzau iti arat cum urca turometrul la 16v tot ceasul 7000 de ture.

Se intampla sa ramana acceleratia blocata daca nu sunt covorase de Logan.
                http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Daca nu sunt covorase Logan se pierde garantia, aveti grija...)
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

buna ! nota 10 cu felicitari.

Comment

Originally posted by ciprian81
                      Salut.Problema este 100% din covoras.Am patit si eu cand incercam o depasire cu pedala la "blana" si surpriza:motorul s-a turat la maxim.Am tras frumos de covoras si cum am ajuns acasa l-am si decupat in zona acceleratiei.Am observat ca mai agata si ambreiajul uneori.Acum mai depinde si de tipul de covoras
                      O viatza lunga si lipsita de evenimente rutiere va doresc !!!!!!!!!
                      La mine este exact invers:am decupat covorasul ca sa pot accelera(covorase de Logan)
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

dintre cei care reclama acceleratia blocata , este vreunul care are covorasele PLUS(cele originale cu bordura)

sigpic

Comment

eu am d-alea si imi ramane frecvent blocata acceleratia....trebuie sa tag presul de sub ea....dar mi-am facut o tehnica sa-l trag cu piciorul....oricum e enervant

Comment

nasol... ma gandeami sa-mi cumpar presuri dalea... dar mai bine imi iau din targ ceva neoriginal si le decupez si nici nu dau o caruta de bani pe ele

sigpic

Comment

pai ale mele sunt dint targ....dar sunt exact ca alea de la dacia...se potrivesc exact dupa forma podelei...doar ca se trag sub acceleratie...ma gandesc sa le fixez cu ceva...la audi se fixeaza cu niste capse

Comment

pai la dacia pe site zice ce se fixeaza de podea cu scai...
                                chiar asa domne niste capse de geaca loate de la o mercerie ceva puse in mocheta si in pres??? hmm o sa ma consult cu maicamea ca le are cu astea.

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google