If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
la mine se aude un scartait cand apas frina dar nu de la placute si scaunu din dreapta uneori cind merg singur in masina sau mai sta cineva pe el la denivelari scartaie )
Eu il am din iunie 2006, iam inebunit pe astia la service cu cloncanitul de cutie de la 2000Km ( acum am 16.000Km) am rezolvat cu un mobil cu vascozitate mai mare .
Uleiul din cutie dupa ce se incalzeste motorul se face ca ala de bucatarie, ramane la baza cutiei mai tot; am ramas surprins cat de "lichid este" dupa ce mergi cu masina ceva kilometrii.
Eu il am din iunie 2006, iam inebunit pe astia la service cu cloncanitul de cutie de la 2000Km ( acum am 16.000Km) am rezolvat cu un mobil cu vascozitate mai mare .
Uleiul din cutie dupa ce se incalzeste motorul se face ca ala de bucatarie, ramane la baza cutiei mai tot; am ramas surprins cat de "lichid este" dupa ce mergi cu masina ceva kilometrii.
pai la ce ulei baga astia in cutie normal sa aibe zgomote
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
asa o vezi tu dar sub ea mai este si grupul cilindric,uleiul de transmisie trebuie sa aiba si calitatea de a face spuma deoarece in cutie ungerea se face prin balbotare si spuma se ia pe dantura pinoanelor si asigura ungerea.
E sigura treaba cu uleiul, ca se subtiaza prea tare??? si daca pui unu mai vascos, la temperaturi scazute nu ai probleme pana se incalzeste? cu asta care-l am acu (cel cu care a venit masina) nu am avut probleme iarna, si in rest de acel zgomot nu se simte nimic, ba din contra, cand e cald intra si mai finutz in trepte.
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Am si eu o problema la cutie
din 10 incercari de a `baga` in marsalier 4 sunt cu rateuri, mai exact becul de marsalier se aprinde dar nu se produce cuplul, ambreiez si debreiez apoi intra, e vreo defectiune?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment